Bio zwembaden

Specialist in Bio Zwembaden - Pur'Eau Natural Pools
Antwerpen

Een bio zwembad is een ideale oplossing voor wie droomt van een eigen zwembad. Onze Pure Biopool wordt volledig biologisch gefilterd, zonder chloor of andere ongezonde chemicaliën. Bij een bio zwembad hebben de planten alleen nog een decoratieve functie, ideaal dus voor als je liever geen plantenfilter wenst en toch wil genieten van de kwaliteit van natuurlijk water.

Bij bio zwembaden hoef je trouwens ook niet aan comfort in te boeten, het water kan vlot verwarmd worden tot hoge temperaturen zonder dat de helderheid van het water in gevaar komt. Het natuurlijk water is bovendien zacht voor je huid en hoofd en is goed voor de natuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw droom te realiseren? Neem vrijblijvend contact op met onze experts en laat je begeleiden van A tot Z.

Benieuwd naar de ervaringen van een biopool?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

"Als het goeie weer thuis geeft, is het puur genieten aan onze vijver die in juli 2020 werd aangelegd. De samenwerking met de medewerkers van Pur'Eau verliep erg vlot. Voor aanvang werd er goed geluisterd. Op die manier slaagden ze erin om onze verwachtingen te overtreffen. Het project werd zorgzaam aangepakt, de timing werd goed gerespecteerd. De nazorg en het onderhoud verloopt prima."

Wat zijn de voordelen van een natuurlijk zwembad?

plunge pool
Hybride-zwembaden-en-natuurlijke-zwemvijvers.jpg

Wat kost een zwembad?

De prijs van een zwembad kan sterk variëren, er zijn namelijk heel wat factoren die impact hebben op de finale prijs van jouw droomproject. De omvang van de voorbereidende werken speelt een rol maar ook de vorm en grootte van je biopool hebben een grote impact op de uiteindelijke prijs.

Benieuwd naar wat jouw droomproject zou kosten? Ons team helpt je hier graag mee verder.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.