Biopool

Een Biopool is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Ontvang een gratis offerte

Biopool met biologische filtering

De Pure Biopool wordt volledig biologisch gefilterd, zonder chloor of andere ongezonde chemicaliën. Planten hebben alleen nog een decoratieve functie. Je kunt ze perfect weglaten.

Naast de keuze uit een kwalitatieve folie of een hoogwaardig PP-C prefabbad, kan de zwemzone ook afgewerkt worden met high-end materialen zoals natuursteen, inox of massief hout.

Een Pure Bio-bad is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Een natuurlijk zwembad is niet alleen zacht voor je huid en haar, maar ook goed voor de natuur. Bovendien moet je niet aan comfort inboeten, want het water bereikt vlot hoge temperaturen en is kristalhelder.

Gratis: zeer kwalitatieve warmtepomp!

Klaar om je droom te realiseren? Teken je offerte ten laatste op 30/11/2022 en ontvang gratis een hoogwaardige warmtepomp! Maak daarnaast kans op een vakantie in Mallorca voor 6 personen.

Troeven van een biopool

Troeven van Pure Biopool

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Realiseer je droom

0474 04 94 59

Kijk je al uit naar die eerste duik in je eigen biopool of natuurlijk zwembad? Wij geven je plannen graag mee vorm. Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie of een afspraak. 

Contactgegevens

info@pur-eau.be
0474 04 94 59

Prins Boudewijnlaan 30
2550 Kontich

Copyright © 2023 Pur’Eau

Sitemap | Cookie Statement | Privacy policy | visuals by Groene Ruimte

Mede mogelijk gemaakt door COBLY