Zwemvijvers

Pur'Eau

Hybride zwemvijvers

Wens je het natuurlijke karakter van een zwemvijver maar toch een tikkeltje extra luxe? Een hybride zwemvijver is de ultieme combinatie van een natuurlijk zwembad en een zwemvijver. De plantenfilter zuivert het water en zorgt voor een natuurlijke look. In combinatie met extra filtertechnieken wordt het water nog helderder en kan de hybride zwemvijver bijverwarmd worden.

Natuurlijke zwembaden

Op zoek naar een waterpartij met minimaal onderhoud, weinig plaats innemende installaties, laag energieverbruik en die iets budgettair vriendelijker is dan een hybride zwemijver? Duik dan zeker in ons aanbod natuurlijke zwembaden.

Bouwmethodiek

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Benieuwd naar de kostprijs?

De kostprijs van een zwembad of zwemvijver is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een ruwe prijsinschatting te ontvangen? Dan kan je wel gebruik maken van onze handige online simulator.

Word je project al concreter, contacteer ons dan zodat we een vrijblijvende offerte op maat kunnen uitwerken.

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past?
Download ons handig overzicht.

Benieuwd naar de ervaringen van een hybride zwemvijver?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.