Zwemvijvers

Pur'Eau

Hybride zwemvijvers

Wens je het natuurlijke karakter van een zwemvijver maar toch een tikkeltje extra luxe? Een hybride zwemvijver is de ultieme combinatie van een natuurlijk zwembad en een zwemvijver. De plantenfilter zuivert het water en zorgt voor een natuurlijke look. In combinatie met extra filtertechnieken wordt het water nog helderder en kan de hybride zwemvijver bijverwarmd worden.

Natuurlijke zwemvijvers

Op zoek naar een waterpartij met minimaal onderhoud, weinig plaats innemende installaties, laag energieverbruik en die iets budgettair vriendelijker is dan een zwembad? Duik dan zeker in ons aanbod natuurlijke zwemvijvers.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.