Pure Biopool

Pur'Eau

Natuurlijk Zwembad

SUPREME LUXURY IN A PURE ENVIRONMENT

Een Pure Bio-bad is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Een natuurlijk zwembad is niet alleen zacht voor je huid en haar, maar ook goed voor de natuur. Bovendien moet je niet aan comfort inboeten, want het water bereikt vlot hoge temperaturen en is kristalhelder.

De Pure Biopool wordt volledig biologisch gefilterd, zonder chloor of andere ongezonde chemicaliën. Planten hebben alleen nog een decoratieve functie. Je kunt ze perfect weglaten.

Naast de keuze uit een kwalitatieve folie of een hoogwaardig PP-C prefabbad, kan de zwemzone ook afgewerkt worden met high-end materialen zoals natuursteen, inox, massief hout of mozaïek.

Troeven van Biopool

Troeven van Pure Biopool

Een Biopool op maat van jouw wensen

De kleur van je natuurlijk zwembad is bepalend voor zijn uitstraling. Voor de Pure Biopool heb je de keuze uit:

  • een kwalitatieve folie in uiteenlopende kleuren, van licht tot donker
  • een hoogwaardig PP-C prefabbad in wit, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet of zwart

Bij Pure Biopool is het ook mogelijk om je zwemzone af te werken met high-end materialen: natuursteen, inox, massief hout of mozaïek.

Voor de randafwerking kijken we samen met jou naar de beste keuze in functie van het design. Enkele mogelijkheden zijn inox, aluminium, cortenstaal, hout en natuursteen. 

We bieden verschillende mogelijkheden, zoals vaste polycarbonaat solar lamellen of een vloeibare afdekking. Zo ben je zeker dat je natuurlijk zwembad ook buiten het zwemseizoen netjes oogt.

Dat kan! Bij PUR’EAU denken we aan het totaalplaatje. We kunnen het filtersysteem subtiel wegwerken in een mooie poolhouse of bergruimte.

Je kunt de zwemzone van je Pure Biopool sfeervol verlichten. Zo aperitief of zwem je ook in de late uurtjes in een feeërieke setting.

Waakzaamheid van ouderen is van het grootste belang, wij denken wel graag met u mee over extra belemmerende maatregelen, esthetisch weggewerkt in uw tuinontwerp.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Scroll to Top