Natuurlijke zwembaden

Pur'Eau

PURE BIOPOOL

SUPREME LUXURY IN A PURE ENVIRONMENT

Een Pure Bio-bad is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Een natuurlijk zwembad is niet alleen zacht voor je huid en haar, maar ook goed voor de natuur. Bovendien moet je niet aan comfort inboeten, want het water bereikt vlot hoge temperaturen en is kristalhelder.

De Pure Biopool wordt volledig biologisch gefilterd, zonder chloor of andere ongezonde chemicaliën. Planten hebben alleen nog een decoratieve functie. Je kunt ze perfect weglaten.

Onze focus ligt op 2 types afwerking: een bouwkundig bad met een duurzame TPO folie of een zeer hoogwaardig high-tech polymeer bad van Niveko.

Troeven van een bio zwembad

Troeven van Pure Biopool

Bereken de kostprijs van je Biopool

De kostprijs van een Pure Biopool is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Dan kan je wel gebruik maken van onze handige online simulator

Bouwmethodieken

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

High-tech polymeer baden

Voor onze prefabbaden werken met zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden van Niveko. Modern, strak en duurzaam!

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past?
Download ons handig overzicht.

Benieuwd naar de ervaringen van een natuurlijk zwembad?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.