Pure Biopool

Pur'Eau

BIOPOOL

SUPREME LUXURY IN A PURE ENVIRONMENT

Een Pure Bio-bad is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Een natuurlijk zwembad is niet alleen zacht voor je huid en haar, maar ook goed voor de natuur. Bovendien moet je niet aan comfort inboeten, want het water bereikt vlot hoge temperaturen en is kristalhelder.

De Pure Biopool wordt volledig biologisch gefilterd, zonder chloor of andere ongezonde chemicaliën. Planten hebben alleen nog een decoratieve functie. Je kunt ze perfect weglaten.

Naast de keuze uit een kwalitatieve folie of een hoogwaardig PP-C prefabbad, kan de zwemzone ook afgewerkt worden met high-end materialen zoals natuursteen, inox of massief hout.

Hoeveel kost een Biopool?

De kostprijs van een Pure Biopool start vanaf € 38.000 . Uiteraard is de finale prijs afhankelijk van verschillende factoren, zoals de
grootte, type afwerking, gekozen materialen, doorgang naar de tuin, … . Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is uniek. Wens je graag een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zo kunnen we jouw project bespreken en nadien een offerte op maat opmaken.

Gratis: zeer kwalitatieve warmtepomp!

Klaar om je droom te realiseren? Teken je offerte ten laatste op 30/11/2022 en ontvang gratis een hoogwaardige warmtepomp! Maak daarnaast kans op een vakantie in Mallorca voor 6 personen.

Benieuwd naar de ervaringen van een biopool?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Troeven van een bio zwembad

Troeven van Pure Biopool

Bouwmethodiek & waterdichting

PP-C prefab bad

Onze monoblocks worden vervaardigd uit polypropyleen carbonaat. Dit is een hoogwaardig, duurzaam en onverwoestbaar materiaal met een uitzonderlijke levensduur. Dit materiaal reageert niet met vloeistoffen, is bijzonder onderhoudsvriendelijk, kleurvast en UV-bestendig.

Bouwkundig met liner

Voor al onze concepten kan je kiezen voor een bouwkundig bad met folie. We werken hiervoor met thermostone blokken die nadien met beton volstort worden. Dit wordt dan afgewerkt met een vlies en liner. Deze constructie met strakke wanden geeft een zeer moderne uitstraling aan elke zwemvijver of zwembad.

Richtprijs

Je hebt je droomconcept gevonden en je bent benieuwd hoeveel je project zou kosten? Een exacte prijs kunnen we je helaas niet geven zonder een eerste kennismakingsgesprek. Maar via onderstaande link, kan je wel een handig overzicht downloaden met enkele vanafprijzen per concept. Zo heb je alvast een idee, uiteraard kan je ons ook altijd contacteren indien je een gedetailleerde offerte wenst.

Een Biopool op maat van jouw wensen

De kleur van je natuurlijk zwembad is bepalend voor zijn uitstraling. Voor de Pure Biopool heb je de keuze uit:

  • een kwalitatieve folie in uiteenlopende kleuren, van licht tot donker
  • een hoogwaardig PP-C prefabbad in wit, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet of zwart

Bij Pure Biopool is het ook mogelijk om je zwemzone af te werken met high-end materialen: natuursteen, inox of massief hout.

Voor de randafwerking kijken we samen met jou naar de beste keuze in functie van het design. Enkele mogelijkheden zijn inox, aluminium, cortenstaal, hout en natuursteen. 

We bieden verschillende mogelijkheden, zoals vaste polycarbonaat solar lamellen of een vloeibare afdekking. Zo ben je zeker dat je natuurlijk zwembad ook buiten het zwemseizoen netjes oogt.

Dat kan! Bij PUR’EAU denken we aan het totaalplaatje. We kunnen het filtersysteem subtiel wegwerken in een mooie poolhouse of bergruimte.

Je kunt de zwemzone van je Pure Biopool sfeervol verlichten. Zo aperitief of zwem je ook in de late uurtjes in een feeërieke setting.

Waakzaamheid van ouderen is van het grootste belang, wij denken wel graag met u mee over extra belemmerende maatregelen, esthetisch weggewerkt in uw tuinontwerp.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

PP-C prefab bad ​

Onze PP-C prefab baden zijn voorzien van brede ribben die zorgen voor een uiterste stevigheid. Een PP-C bad geeft je dus piece-of-mind. Je kan rekenen op een garantie van 20 jaar waarbij de kuip 100% waterdicht is en UV bestendig. De baden worden in de kern gekleurd en je kan zelf kiezen uit een ruime keuze aan kleuren.

Een bad volledig op maat en vervaardigd in een Belgisch atelier!
Je hebt bovendien grote inspraak in het ontwerp met een naadloos en strak design als resultaat.

Ten slotte is de plaatsingsduur ook korter bij dit type projecten. Omwille van het hoge isolerend vermogen van polypropyleen dient enkel de ondergrond te worden voorzien van stabilisé en isolatie. Vervolgens kan de kuip er al meteen in worden geplaatst.
Je tuin wordt dus sneller terug omgetoverd van een werf naar een oase van rust.

Bouwkundig bad met liner

Het gebruik van thermostone blokken die nadien volstort worden met beton biedt heel wat voordelen.

De betonconstructie wordt nadien bekleed op 2 manieren:

EPDM FOLIE

Een EPDM folie is zwart en zorgt voor een mooie weerspiegeling van de omgeving. De donkere kleur zorgt bovendien voor een gemakkelijkere opwarming van het water.

TPO FOLIE

Een TPO folie is strak, duurzaam en gemakkelijker in onderhoud. Naast zwart is deze ook te verkrijgen in andere kleuren.

Klaar om je droom te realiseren? Teken je offerte ten laatste op 30/11/2022 en ontvang een gratis warmtepomp twv. € 7.250. Interesse? Maak daarnaast kans op een vakantie in Mallorca voor 6 personen.