Najaarsactie

Het Pur’Eau Team breidt verder uit en dat vieren we met bijzonder veel warmte!

Gratis: kwalitatieve warmtepomp!

Ben jij één van onze volgende 10 nieuw verkochte projecten? Dan geniet je van een gratis warmtepomp met een waarde die kan oplopen tot wel 7.250 euro incl. BTW!

Full-inverter + warmtepomp

De Full-inverter + warmtepomp halveert het energieverbruik en zorgt voor een 10 x stillere werking doorheen het volledige zwembadseizoen.

Bij aanvang van het seizoen werkt de warmtepomp op 100% van het vermogen om het zwembad tijdens de eerste dagen zo snel mogelijk op te warmen. Daarna draait de Full-inverter® warmtepomp op gemiddeld 50% van het vermogen om de gewenste zwembadtemperatuur op peil te houden.

Maak bovendien kans op een unieke reis twv 5.000 euro!

Als je één van de 10 deelnemende kandidaten bent, maak je kans op een weekje Mallorca in een exclusieve finca met 6 personen!

Finca Feliç is een recent gebouwd vakantiehuis waar het eindeloos genieten is. Het gebruik van pure materialen, het oog voor detail, de grote keuken met leefruimte, het terras met barbecue en tot slot het 12m lange zwembad maken van deze finca “The Place To Be”.

www.fincafelic.com

Voorwaarden

Zwembaden & zwemvijvers

Deze actie is van toepassing op al onze concepten. Het maakt dus niet uit of u een zwembad of zwemvijver wenst.

Tot en met
30/11/2022

De actie is van toepassing voor nieuwe projecten waarvan de offerte ten laatste getekend is op 30/11/2022.

Niet combineerbaar

Is niet combineerbaar met andere kortingen of acties.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.