Pure Biopool

ESSEN

Natuurlijke zwembad in Essen

Type: Pure Biopool

Dit natuurlijk zwembad in Essen werd opgebouwd op basis van een duurzame PP-C of Polypropyleen carbonaat prefab kuip in een lichtgrijze kleur. Deze op maat gemaakte kuipen zijn 100% Belgisch en staan bekend voor hun strakke design. Dit hoogwaardig materiaal zorgt voor een naadloze afwerking en staat garant voor jarenlang zwemplezier.

Dit Biopool concept werd ook met oog voor detail verder afgewerkt en uitgerust. Op zonnige dagen kan je zorgeloos genieten op de plage die voorzien is van een aansluitende trap om vlot in en het uit het water te gaan. De skimmers uitgerust met verlichting zorgen dan weer voor de nodige sfeer en gezelligheid van zodra de zon ondergaat. En dankzij het polycarbonaat solar rolluik kan het zwembad volledig afgesloten worden. Zo wordt de warmte van het water beter vast gehouden en vermijd je overtollig vuil in je water. Als kers op de taart werkten we dit bad af met een tijdloze natuursteen.

Wat typeert deze
Pure Biopool

PP-C

Een PP-C bad geeft piece-of-mind. Je kan rekenen op een garantie van 20 jaar waarbij de kuip 100% waterdicht is en UV bestendig.

Natuursteen

Het strak design werd afgewerkt met een tijdloze natuursteen wat zorgt voor een naadloze afwerking van deze zwempartij.

Solar rolluik

Het zwembad is voorzien van een polycarbonaat solar rolluik. De duurzame lamellen hebben een zeer hoog isolatievermorgen en houden de warmte van de zon vast.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Bouwverlof

Van 10 juli tem 31 juli zijn wij met bouwverlof. We staan weer voor u klaar op 1 augustus. We wensen jullie fijne zomerdagen!