Pure Biopool

HOVE

Natuurlijk zwembad in Hove

Type: Pure Biopool

Voor dit project in Hove werd een Pure Biopool natuurlijk zwembad opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C (polypropyleen carbonaat) prefab kuip in het donkergrijs. Deze baden worden op maat vervaardigd in een Belgisch atelier waar wordt uitgegaan van een strak design met een naadloze afwerking als resultaat. Op de plage kan je zorgeloos genieten van de zon en er werden twee trapjes voorzien langs beide terrassen om vlot het zwembad in en uit te gaan. Als randafwerking werd er gekozen voor een mooie tijdloze natuursteen.

Op het einde van de dag of wanneer je niet thuis bent dekt het polycarbonaat solar rolluik het zwembad af. Deze duurzame lamellen zijn energiebesparend omwille van hun hoge isolatievermogen en de capaciteit om zonnewarmte vast te houden. Dit prachtige totaalplaatje staat omwille van zijn duurzame materialen garant voor jarenlang zwemplezier.

Wat typeert deze
Pure Biopool

PP-C

Het natuurlijk zwembad is voorzien van een PP-C (polypropyleen carbonaat) prefab kuip waarbij het donkergrijs mooi opgaat in de omgeving van de tuin.

Natuursteen

Het strak design werd afgewerkt met een tijdloze natuursteen wat zorgt voor een naadloze afwerking van deze zwempartij.

Rolluik

Het zwembad is voorzien van een polycarbonaat solar rolluik. De duurzame lamellen hebben een zeer hoog isolatievermorgen en houden de warmte van de zon vast.

Scroll to Top

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarmee we kunnen helpen en we helpen je graag verder bij het realiseren van je droom.