Pure Biopool

HOVE

Natuurlijk zwembad in Hove

Type: Pure Biopool

Voor dit project in Hove werd een Pure Biopool natuurlijk zwembad opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C (polypropyleen carbonaat) prefab kuip in het donkergrijs. Deze baden worden op maat vervaardigd in een Belgisch atelier waar wordt uitgegaan van een strak design met een naadloze afwerking als resultaat. Op de plage kan je zorgeloos genieten van de zon en er werden twee trapjes voorzien langs beide terrassen om vlot het zwembad in en uit te gaan. Als randafwerking werd er gekozen voor een mooie tijdloze natuursteen.

Op het einde van de dag of wanneer je niet thuis bent dekt het polycarbonaat solar rolluik het zwembad af. Deze duurzame lamellen zijn energiebesparend omwille van hun hoge isolatievermogen en de capaciteit om zonnewarmte vast te houden. Dit prachtige totaalplaatje staat omwille van zijn duurzame materialen garant voor jarenlang zwemplezier.

Van bij de start van ons zwembad project was het meteen duidelijk dat PureEau met ons meedacht. Er werd heel goed geluisterd naar wat belangrijk was voor ons. Ze gaven ook aan wat mogelijk was of wat juist geen goed idee was. Kwaliteit en hoogstaande techniek was altijd prioriteit, en altijd met zorg voor de oplevering!

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.