Renovatiewerken

Pur'Eau

Renovaties van zwembaden en zwemvijvers

Pur’Eau is niet alleen de one-stop-shop voor het plaatsen van nieuwe zwembaden of zwemvijvers maar ook voor het onderhouden of renoveren van deze zwempartijen. Heb je destijds bijvoorbeeld gekozen voor een zwemvijver zonder verwarming? En wens je toch graag in net dat tikkeltje warmer water te zwemmen? Dan bekijken we samen met jou hoe we je bestaande zwemvijver kunnen omvormen. Ook het vervangen van rolluiken lamellen, het vernieuwen van de zuiveringstechnieken of een totaal renovatie voeren we graag voor jou uit.

Grondige renovatie van je zwembad of zwemvijver

Bij Pur’Eau willen we dat je zolang mogelijk kan genieten van je natuurlijk zwembad of zwemvijver. We bieden daarom renovaties aan die de kwaliteit van je zwempartij kan verbeteren, die je elektricteitsrekening kan doen dalen en vooral die er voor zorgen dat je maximaal kan genieten van het zwemmen op een warme zomerdag.

Biopool in hove

Welke renovaties voeren wij uit

Naast totaalrenovaties, kan je bij Pur’Eau ook terecht voor kleinere renovatiewerken. 

Waterdichting
Warmtepompen
Verwarming
Afdekking
Technieken

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons team en we zoeken samen naar een oplossing voor je probleem.

Hoogwaardig vakmanschap voor kwaliteitszwembaden en vijvers

Bij iedere renovatie gebruiken we steeds de beste materialen om jouw zwempartij te renoveren. Zo kan je er zeker van zijn dat na onze renovatiewerken, je zwembad of zwemvijver nog jaren meegaat!

Zwemvijver in tuin

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.