Stadstuinen

Mechelen

Droom je van je eigen zwemvijver of zwembad?

Heb je een woning in Mechelen met een gezellige stadstuin en droom je al langer van je eigen natuurlijk zwembad of zwemvijver? Bij Pur’Eau zijn we specialisten in het plaatsen van zwempartijen in moeilijk bereikbare tuinen

Bekijk onze verschillende concepten en ontdek welke optie het best aansluit bij jouw verwachtingen. Had je graag advies van enkele experten omtrent de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met ons team. We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de oplossing die bij jou past

Pure Biopool

Een Pure Biopool is de ideale oplossing voor wie naar de luxe van een zwembad verlangt, graag zwemt in de kwaliteit van drinkbaar en natuurlijk water, maar liever de plantenfilter achterwege laat.

Pure Hybrid

De Pure Hybrid zwemvijver is naast de plantenfilter, uitgerust met extra filtratietechnieken waardoor hogere bijverwarming mogelijk is alsook meer controle geeft over de helderheid van het water.

Pure Essential

Een Pure Essential in je tuin, da’s genieten het hele jaar door. Het zachte water geeft geen irritatie aan je huid en ogen en ook van een chloorgeur is geen sprake. Puur natuur.

Pure Comfort

De Pure Comfort biedt je naast de voordelen van een natuurlijke zwemvijver het genot van bijverwarming en (nog) helderder water. Dat maakt de Pure Comfort de ideale zwemvijver.

Onze troeven en aanpak

"Als het goeie weer thuis geeft, is het puur genieten aan onze vijver die in juli 2020 werd aangelegd. De samenwerking met de medewerkers van Pur'Eau verliep erg vlot. Voor aanvang werd er goed geluisterd. Op die manier slaagden ze erin om onze verwachtingen te overtreffen. Het project werd zorgzaam aangepakt, de timing werd goed gerespecteerd. De nazorg en het onderhoud verloopt prima."

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.