Van ontwerp tot realisatie

Realiseer je droom

Tuinontwerp
met zwembad of zwemvijver

Binnen Pur’Eau Natural Pools hechten we veel waarde aan esthetiek, kwaliteit en een totaal beleving. Een naadloze integratie van jouw zwempartij in de tuin is voor ons van groot belang.

Daarom denken we graag mee na over het tuinontwerp, en verzorgen we met plezier de volledige afwerking van uw tuin. Voor het tuinontwerp werken we samen met onze vaste tuinarchitect Michaël Ecran

Hoe gaan we te werk?

We inventariseren jouw noden en wensen tijdens een gesprek en bekijken de verschillende mogelijkheden. Op basis van deze informatie wordt er een eerste tuinontwerp gemaakt. We horen aansluitend graag jouw input om tot een finaal ontwerp te komen. Nadien gaan we aan de slag om jouw droom waar te maken. Laat je alvast inspireren met deze voorbeelden.

Enkele van onze realisaties

Pure Biopool in Hove

De klant wou genieten van hun natuurlijk zwembad op elk moment van de dag. Daarom werd er langs beide kanten een terras voorzien en een instap in het zwembad. De Biopool is opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C prefab kuip in het donkergrijs.

Tuinontwerp

Tuinontwerp met biopool in hove

Finaal resultaat

Biopool in hove

Pure Hybrid in Edegem

Deze mooie stadstuin werd optimaal ingedeeld om maximaal te genieten van hun Pure Hybrid zwembad en alsnog plaats te hebben in de tuin voor te zonnen en gezellig samen te zijn. Het Pure Hybrid zwembad werd voorzien van een zeer kwalitatieve tegenstroom om baantjes te kunnen trekken.

Tuinontwerp

Tuinontwerp met natuurlijke zwemvijver

Finaal resultaat

Pure Comfort In Edegem

Dit project te Edegem toont aan hoe een stadstuin perfect combineerbaar is met een zwempartij. Deze tuin werd omgebouwd tot een ideaal plaatje om tot rust te komen. Aan beide kanten van de zwemvijver werd een instap voorzien om maximaal te kunnen genieten op elk uur van de dag.

Tuinontwerp

Finaal resultaat

Pure Hybrid in Boechout

Deze prachtige tuin in Boechout werd omgebouwd tot een oase van rust en gezelligheid met een natuurlijke uitstraling. Het terras in flagstones zorgt voor een ideale mix tussen moderniteit en een rustieke natuurlijke uitstraling.

Tuinontwerp

Finaal resultaat

Onze troeven en aanpak

Natuurlijke zwemvijver in Zoersel

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.