Tuinontwerp

Zwembaden & zwemvijvers

Tuinontwerp
met zwembad of zwemvijver

Binnen Pur’Eau Natural Pools hechten we veel waarde aan esthetiek, kwaliteit en een totaal beleving. Een naadloze integratie van jouw zwempartij in de tuin is voor ons van groot belang.

Daarom denken we graag mee na over het tuinontwerp en werken hiervoor samen met onze vaste tuinarchitect Michaël Ecran. Michaël is een inspirerende tuinarchitect die jouw droom alvast vorm geeft met prachtige 3D beelden, zodat je een goed zicht krijgen op het finaal resultaat.

Hoe gaan we te werk?

We inventariseren jouw noden en wensen tijdens een gesprek en bekijken de verschillende mogelijkheden. Op basis van deze informatie wordt er een eerste tuinontwerp gemaakt. We horen aansluitend graag jouw input om tot een finaal ontwerp te komen. Nadien gaan we aan de slag om jouw droom waar te maken. Laat je alvast inspireren met deze voorbeelden.

Van ontwerp tot realisatie

Biopool in Hove

De klant wou genieten van hun natuurlijk zwembad op elk moment van de dag. Daarom werd er langs beide kanten een terras voorzien en een instap in het zwembad. De Biopool is opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C prefab kuip in het donkergrijs.

Tuinontwerp

Tuinontwerp met biopool in hove

Finaal resultaat

Biopool in hove

PURE HYBRID in EDEGEM

Deze mooie stadstuin werd optimaal ingedeeld om maximaal te genieten van hun Pure Hybrid zwembad en alsnog plaats te hebben in de tuin voor te zonnen en gezellig samen te zijn. Het Pure Hybrid zwembad werd voorzien van een zeer kwalitatieve tegenstroom om baantjes te kunnen trekken.

Tuinontwerp

Tuinontwerp met natuurlijke zwemvijver

Finaal resultaat

"Als het goeie weer thuis geeft, is het puur genieten aan onze vijver die in juli 2020 werd aangelegd. De samenwerking met de medewerkers van Pur'Eau verliep erg vlot. Voor aanvang werd er goed geluisterd. Op die manier slaagden ze erin om onze verwachtingen te overtreffen. Het project werd zorgzaam aangepakt, de timing werd goed gerespecteerd. De nazorg en het onderhoud verloopt prima."

Onze troeven en aanpak

Natuurlijke zwemvijver in Zoersel

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.