1000 euro korting (incl. BTW) op een polycarbonaat solar rolluik

Geniet van onze actie in de maand juni

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van luxe en natuur in jouw achtertuin? Onze specialiteit ligt in het creëren van adembenemende hybride en natuurlijke zwembaden die zowel esthetisch als ecologisch verantwoord zijn. En nu, speciaal voor de maand juni, hebben wij een onweerstaanbare actie voor u.

Exclusieve Juni-Aanbieding: € 1000 euro korting (incl. BTW) op een polycarbonaat solar rolluik

Bij het ondertekenen van een nieuw offerte opgemaakt tussen 01/6 en 30/6 ontvang je €1000 inclusief BTW korting op een polycarbonaat solar rolluik.

Actievoorwaarden

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Interesse in een bouwkundig zwembad?

De kostprijs van een bouwkundig zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld