Ontdek onze hybride zwembaden

Pure Hybrid, de ideale combinatie

Wens je de luxe van een zwembad, maar behoud je graag het natuurlijke van een plantenfilter? Dan is het Hybride zwembad een ideale combinatie.

Het Pure Hybrid zwembad is naast de plantenfilter, uitgerust met extra filtratietechnieken waardoor hogere bijverwarming mogelijk is alsook meer controle geeft over de helderheid van het water.

Dit hybride zwembad bestaat uit twee delen: een zwemzone en een filterzone met lava en beplanting. De plantenzone kan omwille van de extra filtratie wel gereduceerd worden tot ongeveer 10% van de oppervlakte.

Dit hybride zwembad maakt gebruik van volledig geautomatiseerde PH regeling en hydrolyse dat in combinatie met de plantenfilter resulteert in nog helderder water. Een tweede voordeel van deze bijkomende filtertechniek is dat het zwembad kan bijverwarmd worden tot ongeveer 28°.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een Pure Hybride?

De kostprijs van een hybride zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Voor de afdekking van jouw zwempartij werkt Pur’Eau met kwalitatieve polycarbonaat solar lamellen van Aquadeck.
De rolluikmotor wordt verwerkt in een rolluiknis die afgewerkt wordt met een plage in high-tech polymeer of met keramische tegel in het geval van een liner bad. Hierop kan je rustig genieten en deze plage is ook heel leuk voor de kinderen om op te spelen.
Uiteraard kan het rolluik ook op een andere manier ingewerkt worden. Deze mogelijkheden worden steeds tijdens een persoonlijk gesprek besproken.

Wens je liever geen rolluik, kan je ook kiezen voor een vloeibare afdekking. Vraag hierover meer tijdens een persoonlijk gesprek.

PC_Solar

Solar

PC_Metallic_Solar

Metallic Solar

PC_Platinum_Solar

Platinum Solar

PC-Graphite-Solar

Graphite Solar

Voor het verwarmen van je zwempartij werken met hoogwaardige warmtepompen Inverter Plus of Inverter X.

De Full-Inverter warmtepomp halveert het energieverbruik en zorgt voor een 10x stillere werking doorheen het zwemseizoen.
Bij aanvang van het zwemseizoen werkt de warmtepomp op 100% van het vermogen om je zwempartij tijdens de eerste dagen zo snel mogelijk op te warmen. Daarnaast draait de Full-Inverter warmtepomp op gemiddeld 50% van het vermogen om de gewenst temperatuur op peil te houden.

Wens je de zon ten volle te benutten om te verwarmen? Kies dan voor de zonnecollectoren van Blozoen. Dankzij de sferische vorm van de Blozoen zonnecollectoren wordt de zonnecollector van zonsopgang tot zonsondergang door de zon beschenen. Hierdoor maakt de zonnecollector maximaal gebruik van de instraaltijd van de zon en haalt het een zeer hoog rendement bij het verwarmen van uw zwempartij.

Warmtepomp-Inverter-1
Warmtepomp Inverter+
Zonnecollector-1

Zonnecollector

De trappen in de liner baden worden afgewerkt met natuursteen of keramische tegels.

Trap met keramische tegel

Trap met keramische tegel

Trap met natuursteen

Trap met natuursteen

De boordafwerking van jouw zwempartij is een belangrijk onderdeel voor het finale esthetische plaatje. Enkele mogelijkheden zijn natuursteen, keramische tegel, een strakke grasrandafwerking, een houten terras, betontegels of een combinatie van deze elementen.
Granieten boordsteen

Granieten boordsteen

Grasrand

Grasrand

Hout icm grasrand

Hout icm grasrand

Keramische tegel icm hout

verlichting zwembad

Voor de verlichting van jouw zwempartij werken we met Duratech LED armaturen. Ecologisch dankzij het lage verbruik, en uiterst betrouwbaar. Bovendien eenvoudig te vervangen dankzij de bijbehorende connector. Tegelijkertijd wordt de interne lichtreflectie geëlimineerd met meer lichtopbrengst als resultaat. Dit unieke merkeigen proces staat garant voor een lekkage- en condensvrije verlichting die jarenlang meegaat.

Tegenstroom

Wens je graag stevig door te zwemmen of is je zwempartij niet lang genoeg voor baantjes te trekken? Dan kan een tegenstroom een ideale oplossing zijn. Wij werken met de zeer kwalitatieve tegenstromen van Binder.
De ingebouwde tegenstroom is mooi afgewerkt en kan je gemakkelijk bedienen met een knop in het bad. De Hydrostar technologie is uniek in de markt en zorgt voor een aangename, krachtige stroming die het lichaam gelijkmatig omgeeft. De tegenstroom in beschikbaar in verschillende prestatieniveaus en je kan eenvoudig via de app een trainingsprogramma volgen.

Voor de Pure Biopool kan je kiezen uit enkele donkere kleuren die mee opgaan in de natuur, als ook lichtere kleuren die je natuurlijk zwembad helemaal tot uiting laten komen. Kies je voor het high-tech polymeer bad, dan kan je kiezen uit 4 kleuren.

Zwart

antraciet

Antraciet

Donkergrijs

Klaar om je droom te realiseren?
Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang een offerte op maat.

Onze bouwmethodieken

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Brochure Pur'Eau

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past? Download ons handig overzicht.
Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld

Ontdek onze actie

Ontvang 1.000 euro korting (incl. BTW) op een polycarbonaat solar rolluik. De actie is geldig tot en met 31 augustus 2024.