Pur'Eau Natural Pools

Wij zijn Koen en Anne-Sophie en hebben na jarenlange ervaring binnen diverse multinationals, samen PUR’EAU Natural Pools opgericht vanuit onze liefde voor esthetiek en onze affiniteit met water. Toen we vele jaren geleden plannen maakten om onze stadstuin in te richten, dachten we niet aan een zwembad of zwemvijver. Nadat we ons verdiept hadden in het concept, raakten we snel overtuigd. Sindsdien beleven we dagelijks plezier van de waterpartij in onze tuin. Hij biedt niet alleen verfrissing tijdens een zomerse apéro, maar ook een rustgevend uitzicht tijdens knusse winterdagen. Meteen hadden we zin om anderen hetzelfde genot te gunnen. De innovatieve natuurlijke technieken, de link met water, ons hart voor design: dit concept past écht bij ons.
Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Onze bouwmethodieken

High-tech polymeer baden

Voor onze prefabbaden werken met zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden van Niveko. Modern, strak en duurzaam!

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Brochure Pur'Eau

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past? Download ons handig overzicht.
Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.
pure_biopool_hove_2

Pristine natural pools

Denk je aan zelf bouwen van je zwempartij of ontdek je graag onze standaard pakketten voor een natuurlijk zwembad? Neem dan zeker een kijkje op Pristine natural pools

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld

Ontdek onze actie

Ontvang 1.000 euro korting (incl. BTW) op een polycarbonaat solar rolluik. De actie is geldig tot en met 31 augustus 2024.