Ons verhaal

Pur'Eau

Natural Pools

Dankzij onze persoonlijke aanpak, een heldere communicatie en een hart voor design, maken we de keuze voor een zwemvijver of natuurlijk zwembad steeds een aangename totaalervaring.

Het begin

Wij zijn Koen en Anne-Sophie en hebben samen PUR’EAU opgericht vanuit onze liefde voor esthetiek en onze affiniteit met water. Toen we enkele jaren geleden plannen maakten om onze stadstuin in te richten, dachten we niet aan een zwemvijver. Paste zo’n waterpartij qua uitstraling en grootte wel in de designtuin die we voor ogen hadden? Nadat we ons verdiept hadden in het concept en enkele realisaties hadden gezien, raakten we snel overtuigd. Sindsdien beleven we dagelijks plezier aan onze zwemvijver. Hij biedt niet alleen verfrissing tijdens een zomerse apéro, maar ook een rustgevend uitzicht tijdens knusse winterdagen.

Meteen hadden we zin om anderen hetzelfde genot te gunnen. De innovatieve natuurlijke technieken, de link met water, ons hart voor design: dit concept past écht bij ons. Vakmanschap en technische kennis zijn uiteraard belangrijk, maar een nauwgezette opvolging van het project en een naadloze integratie in de tuin zijn minder vanzelfsprekend. Daar maken wij het verschil.

Het idee

De totaalbeleving

Wij benaderen jouw tuin als een totaalbeleving en denken mee na over elk detail, zodat je binnenkort geniet van een plek die helemaal bij jou past. We stellen alles in het werk om jouw wensen te vervullen, van een hoogwaardige zwemvijver of natuurlijk zwembad met een gepersonaliseerd ontwerp tot een volledig heraangelegde tuin met wellness. Wat jouw voorkeur ook is, bij PUR’EAU zijn er vrijwel geen beperkingen. Als klant heb je hoge verwachtingen, en wij hebben de juiste kritische blik om ze in te lossen. Dankzij onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie is de keuze voor een zwemvijver of natuurlijk zwembad bij ons steeds een aangename totaalervaring.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.