Pristine Pools

Ongerept genieten in comfort

Een bio-zwembad van Pristine biedt al de luxe van een zwembad zoals je deze kent. Het grote verschil is dat het water op een biologische manier gefilterd wordt, zonder chloor of ongezonde chemicaliën.

Dit type zwembad heeft geen plantenfilter, maar door de natuurlijke manier van zuiveren is het perfect mogelijk om het groen onmiddellijk aan je zwembad te laten aansluiten. Op deze manier wordt je zwembad mooi geïntegreerd in je tuin.

Een Pristine Pool wordt gezuiverd aan de hand van een patroonfilter, wat zorgt voor minder onderhoud en minder waterverlies. Aansluiting op een riool of filtratiekrat is overbodig, want met een patroonfilter wordt er geen backwash uitgevoerd.

Een Pristine Pool kan zowel bouwkundig geplaatst worden, afgewerkt met een strakke TPO folie, als een hoogwaardig high-tech polymeer bad.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een Pristine Pool?

De kostprijs van een natuurlijk zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Voor de afdekking van jouw zwempartij werkt Pur’Eau met topkwaliteit lamellen van Aquadeck® “Create your cover story”.

De rolluikmotor wordt verwerkt in een rolluiknis die afgewerkt wordt met een plage in high-tech polymeer of met natuursteen tegel in het geval van een liner bad. Hierop kan je rustig genieten en deze plage is ook heel leuk voor de kinderen om op te spelen.

Wens je liever geen rolluik, kan je ook kiezen voor een vloeibare afdekking van HeatCover®, een water- en energiebesparend vloeibaar rolluik. Vraag hierover meer tijdens een persoonlijk gesprek.

PC_Solar

Solar

PC_Metallic_Solar

Metallic Solar

PC_Platinum_Solar

Platinum Solar

PC-Graphite-Solar

Graphite Solar

Voor het verwarmen van je zwempartij werken we U met hoogwaardige Inverter warmtepompen, Comfortline Inverter of Inverter Plus.

Een Comfortline Inverter bied een duurzame kwaliteit en moduleert intelligent het verwarmingsvermogen van 20% tot 100% afhankelijk van de warmtevraag.

De Full-Inverter warmtepomp halveert het energieverbruik en zorgt voor een 10x stillere werking doorheen het zwemseizoen.

Bij aanvang van het zwemseizoen werkt de warmtepomp op 100% van het vermogen om je zwempartij tijdens de eerste dagen zo snel mogelijk op te warmen. Daarnaast draait de Full-Inverter warmtepomp op gemiddeld 50% van het vermogen om de gewenst temperatuur op peil te houden.

Warmtepomp-Inverter-1
Warmtepomp Inverter+
Zonnecollector-1

Zonnecollector

Voor de instap van het zwembad zijn er veel verschillende mogelijkheden. Ontdek hier de mogelijkheden van de high-tech polymeer zwembaden.

De trappen in de liner baden worden afgewerkt met natuursteen tegels.

Apollo trap

Apollo trap

Milano trap

Milano trap

Moderne trap

Moderne trap

Moderne-trap-met-plage

Met plage

Hoektrap

Hoektrap

trap-met-zitbank

Met zitbank

Volledige trap

De trappen in de liner baden worden afgewerkt met natuursteen of keramische tegels.

Trap met keramische tegel

Trap met keramische tegel

Trap met natuursteen

Trap met natuursteen

De boordafwerking van jouw zwempartij is een belangrijk onderdeel voor het finale esthetische plaatje. Enkele mogelijkheden zijn natuursteen, keramische tegel, een strakke grasrandafwerking, een houten terras, betontegels of een combinatie van deze elementen.

De boordafwerking zit niet mee inbegrepen in het standaard pakket. Deze wordt eerst op maat van de klant besproken alvorens een prijs opgemaakt wordt.

Granieten boordsteen

Granieten boordsteen

Grasrand

Grasrand

Hout icm grasrand

Hout icm grasrand

Keramische tegel icm hout

verlichting zwembad
Voor de verlichting van jouw zwempartij werken we met Duratech LED armaturen. Ecologisch dankzij het lage verbruik, en uiterst betrouwbaar. Bovendien eenvoudig te vervangen dankzij de bijbehorende connector. Tegelijkertijd wordt de interne lichtreflectie geëlimineerd met meer lichtopbrengst als resultaat. Dit unieke merkeigen proces staat garant voor een lekkage- en condensvrije verlichting die jarenlang meegaat.

Voor de Pure Biopool kan je kiezen uit enkele donkere kleuren die mee opgaan in de natuur, als ook lichtere kleuren die je natuurlijk zwembad helemaal tot uiting laten komen.

Kies je voor het high-tech polymeer bad, dan is de kleur wit.

Ga je voor een liner bad, dan kan je kiezen uit: zwart, antraciet, donker grijs, lichtgrijs of wit.

asgrijs zwembad

Asgrijs

Donker Turkoois

Donker Turkoois

steengrijs zwembad

Steengrijs

wit zwembad

Wit

Het kloppend hart van onze Pure Biopool is een zeer hoogwaardige en duurzame hydrolyse waterzuivering, aangevuld met verbeterde filtratie technieken zoals een innovatieve patroonfilter zonder backwash. Een automatische sturing doet de rest en zorgt voor het nodige comfort en lage verbruik- en onderhoudskosten.

Klaar om je droom te realiseren?
Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang een offerte op maat.

Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld