Renovaties van zwembaden en zwemvijvers

Geef je huidige zwempartij een upgrade

Pur’Eau is niet alleen de one-stop-shop voor het plaatsen van nieuwe zwembaden of zwemvijvers maar ook voor het renoveren van zwempartijen. Is jouw zwempartij toe aan een grondige renovatie? Heb je een huis gekocht waarbij de zwempartij een grondige upgrade kan gebruiken? Dan bekijken we graag hoe we van jouw huidige zwempartij een nieuwe droom maken. Ook het vervangen van rolluik lamellen en het vernieuwen van zuiveringstechnieken voeren we graag voor jou uit.

Grondige renovatie van je zwembad of zwemvijver

Bij Pur’Eau willen we dat je zolang mogelijk kan genieten van je natuurlijk zwembad of zwemvijver. We bieden daarom renovaties aan die de kwaliteit van je zwempartij kan verbeteren, die je elektricteitsrekening kan doen dalen en vooral die er voor zorgen dat je maximaal kan genieten van het zwemmen op een warme zomerdag.

Klaar om je renovatie te realiseren?

Ontvang advies over de renovatie dat bij jou past en hoe we dit kunnen uitvoeren. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Welke renovaties voeren wij uit

Naast totaalrenovaties, kan je bij Pur’Eau ook terecht voor kleinere renovatiewerken.

Waterdichting

Warmtepompen

Verwarming

Afdekking

Technieken

Interesse in een grondige renovatie?

Ben je van plan om je bestaand zwembad of zwemvijver te renoveren? Dan ben je uiteraard ook benieuwd naar wat dit je zal kosten. Omdat iedere renovatie uniek is en afhankelijk is van verschillende factoren is het niet mogelijk om een standaardprijs op te geven. Wens je de verschillende opties te bespreken om nadien een gedetailleerde offerte te ontvangen? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Ons team helpt je graag verder.

hybride_zwemvijver_reet

Hoogwaardig vakmanschap voor kwaliteitszwembaden en vijvers

Bij iedere renovatie gebruiken we steeds de beste materialen om jouw zwempartij te renoveren. Zo kan je er zeker van zijn dat na onze renovatiewerken, je zwembad of zwemvijver nog jaren meegaat!