Tuinontwerp met een zwembad of zwemvijver

Van ontwerp tot realisatie

Binnen Pur’Eau Natural Pools hechten we veel waarde aan esthetiek, kwaliteit en een totaal beleving. Een naadloze integratie van jouw zwempartij in de tuin is voor ons van groot belang.

Daarom denken we graag mee na over het tuinontwerp, en verzorgen we met plezier de volledige afwerking van uw tuin. Voor het tuinontwerp werken we samen met onze vaste partners tuinarchitect Michaël Ecran en Buro Buiten.

Van ontwerp tot realisatie

We inventariseren jouw noden en wensen tijdens een gesprek en bekijken de verschillende mogelijkheden. Op basis van deze informatie wordt er een eerste tuinontwerp gemaakt. We horen aansluitend graag jouw input om tot een finaal ontwerp te komen. Nadien gaan we aan de slag om jouw droom waar te maken. Laat je alvast inspireren met deze voorbeelden.

Pure Biopool in Hove

De klant wou genieten van hun natuurlijk zwembad op elk moment van de dag. Daarom werd er langs beide kanten een terras voorzien en een instap in het zwembad. De Biopool is opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C prefab kuip in het donkergrijs.

Van ontwerp

Tuinontwerp-met-biopool-in-hove-1

tot realisatie

Biopool in Hove

Pure Hybrid in Edegem

Deze mooie stadstuin werd optimaal ingedeeld om maximaal te genieten van hun Pure Hybrid zwembad en alsnog plaats te hebben in de tuin voor te zonnen en gezellig samen te zijn. Het Pure Hybrid zwembad werd voorzien van een zeer kwalitatieve tegenstroom om baantjes te kunnen trekken.

Van ontwerp

Hybride zwembad

tot realisatie

Zwemvijver in Edegem

Dit project te Edegem toont aan hoe een stadstuin perfect combineerbaar is met een zwempartij. Deze tuin werd omgebouwd tot een ideaal plaatje om tot rust te komen. Aan beide kanten van de zwemvijver werd een instap voorzien om maximaal te kunnen genieten op elk uur van de dag.

Van ontwerp

tot realisatie

Pure Hybrid in Boechout

Deze prachtige tuin in Boechout werd omgebouwd tot een oase van rust en gezelligheid met een natuurlijke uitstraling. Het terras in flagstones zorgt voor een ideale mix tussen moderniteit en een rustieke natuurlijke uitstraling.

Van ontwerp

tot realisatie

Onze troeven en aanpak

Klaar om je droom te realiseren?
Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang een offerte op maat.

Over Pur'Eau

Wij zijn Koen en Anne-Sophie en hebben na jarenlange ervaring binnen diverse multinationals, samen PUR’EAU Natural Pools opgericht vanuit onze liefde voor esthetiek en onze affiniteit met water. Toen we vele jaren geleden plannen maakten om onze stadstuin in te richten, dachten we niet aan een zwembad of zwemvijver.
Nadat we ons verdiept hadden in het concept, raakten we snel overtuigd. Sindsdien beleven we dagelijks plezier van de waterpartij in onze tuin. Hij biedt niet alleen verfrissing tijdens een zomerse apéro, maar ook een rustgevend uitzicht tijdens knusse winterdagen.
Meteen hadden we zin om anderen hetzelfde genot te gunnen. De innovatieve natuurlijke technieken, de link met water, ons hart voor design: dit concept past écht bij ons.