Outdoor design meubelen van STAY

Design meubelen voor op je terras of in je tuin

Maak je outdoor living experience helemaal compleet met de STAY™ design meubelen. STAY™ staat voor ultiem comfort, tijdloze uitstraling en makkelijk onderhoud.

Kiezen voor STAY™ is kiezen voor comfort

Verfijnd-ontwerp

Verfijnd ontwerp

Gebalanceerd, licht en modern. De unieke frames van de producten bieden je maximaal comfort en een tijdloos ontwerp.

Duurzame-materialen

Duurzame materialen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijk aspecten van STAY™ . Al de producten zijn gecreëerd uit duurzame materialen die hun hoogstaande kwaliteit behouden, jaar na jaar.

Weerbestendig

Weersbestendig

De STAY™ meubelen zijn bekleed met de unieke Sunbrella of Sunproof stof. Die werkt vuil- en waterafstotend waardoor je meubelen in alle weersomstandigheden het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Regen, stof en andere vuiltjes kunnen simpelweg worden afgespoten.

FLEX range

Met de Flex range kan je op verschillende manieren genieten zonder je te hoeven verplaatsen. Maak een leuke sofa om je apero te nemen of transformeer je sofa naar een leuke lounger. Ook ideaal voor in kleinere tuinen om de aperohoek en loungehoek te combineren.

NATURAL range

Met STAY™ natural gaan natuurlijke schoonheid en gemak hand in hand. De duurzame materialen en het tijdloze design van deze collectie geven elke tuin een warme uitstraling.

FOGO range

De Fogo fire pits zorgen voor een warme en gezellige sfeer waardoor de avonden nog meer genieten worden. Gezellig tijdens zomerse avonden, maar ook de winterse avonden worden extra knus en warm.

STAY™ Accessoires

Maak je outdoor beleving compleet met enkele decoratieve en handige elementen. Ontdek de leuke lampen van STAY™, de handige bijzettafels, de mooie trays en de decoratieve kussens.