Wat kost een Plunge Pool Gemiddeld?

Vraag je je af wat een plunge pool gemiddeld of kost of misschien heb je nog nooit van het begrip ‘plunge pool’ gehoord? In deze blog vertellen we je eerst wat een plunge pool is en vervolgens wat dit gaat kosten.
biologisch zwembad

Een biologisch zwembad, wat is het en hoeveel kost het?

Geïnteresseerd in een biologisch zwembad, maar wil je eerst weten wat een bio zwembad echt is en hoeveel het kost? Logisch, want over de term biologisch zwembad doen soms wel wat misvattingen de ronde. In deze blog vertellen we je alvast wat een biologisch zwembad is en geven we je de voordelen die eraan verbonden

Lees verder »
Wat is het verschil tussen een bio zwembad en een zwemvijver

Wat is het verschil tussen een bio zwembad en een zwemvijver?

De termen bio zwembad en zwemvijver? We horen ze regelmatig door elkaar gebruiken, maar er is wel degelijk een verschil. Waar de verschillen zitten tussen een bio zwembad en een zwemvijver? We maken het graag even duidelijk voor je. Laat ons eerst even beginnen met het verschil tussen een ‘gewoon’ zwembad en de milieuvriendelijke varianten.

Lees verder »
Plunge pool

De plunge pool, het ideale zwembad voor in een stadstuin

Beschik je over een leuke stadstuin en overweeg je een zwembad? Dan kan je opteren voor een klassiek zwembad, maar vaak valt dit alsnog klein uit en je hebt er best wat onderhoud aan. Meer en meer mensen kiezen voor een zwembad in de stadstuin, maar dan wel een plunge pool. Wij vertellen je graag

Lees verder »
Natuurlijke zwemvijver in Zoersel

Hoeveel kost een zwemvijver?

De mogelijkheden van een zwemvijver aan het bekijken? Dan speelt de prijs van je zwemvijver ongetwijfeld ook een rol. Een glasheldere prijs geven voor een zwemvijver is niet evident, maar we geven toch enkele richtlijnen mee. Welke factoren bepalen de prijs van je zwemvijver? Om de prijs van een zwemvijver te kunnen bepalen, zijn er

Lees verder »
Biopool in hove

Wat is een bio zwembad en hoeveel kost het?

Duurzaamheid en ecologie zijn hot topics. Logisch dus dat heel wat mensen wel te vinden zijn voor een bio zwembad. Maar wat is dat nu eigenlijk zo’n bio zwembad en wat kost dat? In deze blog vertellen we je graag wat meer over bio zwembaden, de voordelen en waar je qua kostprijs ongeveer rekening mee

Lees verder »
Hybride zwembaden en natuurlijke zwemvijvers

Wat is een natuurlijk zwembad en wat zijn de voordelen?

Wil je een zwembad in de tuin en heb je de term ‘natuurlijk zwembad’ al eens horen vallen? Logisch, want natuurlijke zwembaden winnen fors terrein. Een natuurlijk zwembad biedt dan ook heel wat voordelen. Welke dat zijn? Wel, wij zetten de belangrijkste wetenswaardigheden en troeven even voor je op een rijtje.

Lees verder »
Hybride zwembad met ligzetels

Wat is de gemiddelde prijs van een hybride zwembad?

Een hybride zwembad wat kost dat nu eigenlijk? Geen onlogische vraag als je op zoek bent naar een strak vormgegeven zwembad. Een hybride zwembad prijs kan sterk variëren, maar we proberen toch een gemiddelde prijs naar voren te schuiven in deze blog. Let wel, de prijs van hybride zwembaden is afhankelijk van een heel aantal factoren.

Lees verder »
Pure Comfort - Natuurlijke Zwemvijver

Wat is een hybride zwembad?

Overweeg je een zwembad, maar wil je af van het standaard en wens je een naadloze integratie met de natuur? Dan is een hybride zwembad zeker en vast een optie. Nog nooit van deze term gehoord, maar is je interesse gewekt? Wij duiken letterlijk en figuurlijk wat dieper in het hybride zwembad en vertellen je er wat meer over.

Lees verder »

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.