High-tech polymeer zwembaden van Niveko

Zwembaden op maat van je tuin en wensen

We zijn zeer trots één van de Niveko partners in België te mogen zijn, een producent van zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden. De custom built monopools van Niveko worden geproduceerd in Tjeschië en verdeeld over heel Europa. Niveko is één van de fabrikanten van de Belgische Pollet Pool Group uit Waregem.

Als Pur’Eau team besteden we zeer veel aandacht aan kwalitatieve materialen. Toen we de fabriek van Niveko bezochten en enkele projecten mochten waarnemen, was er dan ook geen twijfel. Niveko past helemaal binnen het concept van Pur’Eau waarbij we streven naar zeer hoge kwaliteit, duurzaamheid en een knap design.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een high-tech polymeer zwembad?

De kostprijs van een high-tech polymeer zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Verkrijgbaar in verschillende uitwerkingen

Zowel de liner baden als de high-tech polymeer baden hebben de mogelijkheid om als skimmerbaden afgewerkt te worden.

Voor de linerbaden worden de skimmers bovenop de liner ingewerkt. We kiezen hierbij een kleur dat zo goed mogelijk aanleunt bij de kleur van uw liner.

De high-tech polymeerbaden bieden 2 mogelijkheden. Enerzijds heb je de skimmer top level baden waarbij de skimmer op de wand bevestigd wordt. Daarnaast heb je de skimmer invisible baden waarbij de skimmer volledig ingewerkt wordt in de wand en dus ‘onzichtbaar’ wordt. Een zeer strak design!

Skimmer zwembaden

Skimmer top level

skimmer zwembaden

Skimmer invisble

Met de high-tech polymeer baden van Niveko kunnen we u een ruim aanbod in overloopbaden voorstellen. We werken hierbij volledig op maat. Overloopbaden geven een luxe uitstraling en een maximaal genot van uw zwembad. Deze overloopbaden kunnen voorzien worden van een ‘whisper’ functie. Een optie waarbij het geluid van het weglopende water verzacht wordt. Ideaal voor binnenzwembaden of kleine tuinen. Deze functie is uitsluitend verkrijgbaar bij de Niveko baden.

Overloop zwembad

Overloop multi

Overloop advance

Overloop advance

Overloop evolution

Overloop evolution

Overloop underflow

Overloop underflow

Overloop infinity

Klaar om je droom te realiseren?
Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang een offerte op maat.

Onze bouwmethodieken

High-tech polymeer baden

Voor onze prefabbaden werken met zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden van Niveko. Modern, strak en duurzaam!

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Brochure Pur'Eau

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past? Download ons handig overzicht.
Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.
pure_biopool_hove_2

Pristine natural pools

Denk je aan zelf bouwen van je zwempartij of ontdek je graag onze standaard pakketten voor een natuurlijk zwembad? Neem dan zeker een kijkje op Pristine natural pools

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld