Custom Build

High-tech polymeer

Niveko zwembaden

OP MAAT VAN JE TUIN EN WENSEN

We zijn zeer trots één van de Niveko partners in België te mogen zijn, een producent van zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden. De custom built monopools van Niveko worden geproduceerd in Tjeschië en verdeeld over heel Europa. Niveko is één van de fabrikanten van de Belgische Pollet Pool Group uit Waregem.

Als Pur’Eau team besteden we zeer veel aandacht aan kwalitatieve materialen. Toen we de fabriek van Niveko bezochten en enkele projecten mochten waarnemen, was er dan ook geen twijfel. Niveko past helemaal binnen het concept van Pur’Eau waarbij we streven naar zeer hoge kwaliteit, duurzaamheid en een knap design.

Troeven van een Niveko custom build zwembad

Troeven van Pure Biopool

Interesse in een high-tech polymeer zwembad?

De kostprijs van een high-tech polymeer zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Verkrijgbaar in verschillende uitwerkingen

Onze Pure Biopool high-tech polymeer baden kunnen we aanbieden in skimmer baden, alsook in exclusieve overloop baden.

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past?
Download ons handig overzicht.

Benieuwd naar de ervaringen van een natuurlijk zwembad?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.