Zwembaden

Pur'Eau

Bio zwembaden

Een natuurlijk of bio zwembad in je tuin biedt je al de luxe en comfort van een gewoon zwembad, terwijl het volledig natuurlijk of biologisch gefilterd is. Je geniet van helder en verwarmd water terwijl het water zacht is voor je ogen en huid en goed is voor de natuur. Zo kan je de beplanting in je tuin nauw laten aansluiten bij je zwembad omdat er geen chloor of andere schadelijke producten voor de natuur aanwezig zijn in het water.

Wens je in de winter te genieten van een mooi uitzicht of heb je een kleine tuin en wil je een afdekking voor je zwembad vermijden? Bekijk dan onze mogelijkheden bij Pure Biopool.

Natuurlijke zwemvijvers

Op zoek naar een waterpartij met minimaal onderhoud, weinig plaats innemende installaties, laag energieverbruik en die iets budgettair vriendelijker is dan een zwembad? Duik dan zeker in ons aanbod natuurlijke zwemvijvers.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Scroll to Top