Zwembaden

Pur'Eau

Natuurlijke zwembaden

Een natuurlijk of bio zwembad in je tuin biedt je al de luxe en comfort van een gewoon zwembad, terwijl het volledig natuurlijk of biologisch gefilterd is. Je geniet van helder en verwarmd water terwijl het water zacht is voor je ogen en huid en goed is voor de natuur. Zo kan je de beplanting in je tuin nauw laten aansluiten bij je zwembad omdat er geen chloor of andere schadelijke producten voor de natuur aanwezig zijn in het water.

Wens je in de winter te genieten van een mooi uitzicht of heb je een kleine tuin en wil je een afdekking voor je zwembad vermijden? Bekijk dan onze mogelijkheden bij Pure Biopool.

Natuurlijke zwemvijvers

Op zoek naar een waterpartij met minimaal onderhoud, weinig plaats innemende installaties, laag energieverbruik en die iets budgettair vriendelijker is dan een zwembad? Duik dan zeker in ons aanbod natuurlijke zwemvijvers.

Benieuwd naar de ervaringen van een biopool?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Bouwverlof

Van 10 juli tem 31 juli zijn wij met bouwverlof. We staan weer voor u klaar op 1 augustus. We wensen jullie fijne zomerdagen!