Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden op maat

Bij bouwkundige zwembaden kiest Pur’Eau voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton. Dit bouwsysteem garandeert mooie en gladde zwembadwanden. De isolatiewaarde (0,32 W/m² K) van dit bouwsysteem is aanzienlijk groter dan bij traditionele bouwmethoden, waardoor u bespaart op energieverbruik en verwarmingskosten.

We werken uw zwembad af met een hoogwaardige en ecologische TPO/PP folie, met geïntegreerde glasvlieswapening en vrij van vluchtige stoffen. Dit type waterdichting zorgt bovendien voor een strakke afwerking van uw zwembad of zwemvijver, met een duurzaamheid tot wel 25 jaar!

Daarnaast is het ook mogelijk om uw zwembad af te werken met een strakke keramische tegel, of een andere afwerking naar keuze.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een bouwkundig zwembad?

De kostprijs van een bouwkundig zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.
Brochure Pur'Eau

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past? Download ons handig overzicht.
pure_biopool_hove_2

Pristine natural pools

Denk je aan zelf bouwen van je zwempartij of ontdek je graag onze standaard pakketten voor een natuurlijk zwembad? Neem dan zeker een kijkje op Pristine natural pools

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld