Bouwkundige zwembaden

Pur'Eau

Bouwkundige zwembaden

SUPREME LUXURY IN A PURE ENVIRONMENT
Bij bouwkundige zwembaden kiest Pur’Eau voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton. Dit bouwsysteem garandeert mooie en gladde zwembadwanden. De isolatiewaarde (0,32 W/m² K) van dit bouwsysteem is aanzienlijk groter dan bij traditionele bouwmethoden, waardoor u bespaart op energieverbruik en verwarmingskosten.

We werken uw zwembad af met een hoogwaardige en ecologische TPO/PP folie, met geïntegreerde glasvlieswapening en vrij van vluchtige stoffen. Dit type waterdichting zorgt bovendien voor een strakke afwerking van uw zwembad of zwemvijver, met een duurzaamheid tot wel 25 jaar!

Interesse in een bouwkundig zwembad?

De kostprijs van een bouwkundig zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Benieuwd naar de ervaringen van een bouwkundig bad?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.