Build your own pool

Pur'Eau

Bouw je eigen zwembad of zwemvijver

Binnen het concept Build Your Own Pool bieden we mensen de kans om zelf hun zwempartij te bouwen maar toch de nodige kwaliteit te behouden. Als je graag zelf aan de slag gaat, kan dit helemaal iets voor jou zijn. Het Build Your Own Pool concept biedt daarbovenop ook de mogelijkheid om uw hoogwaardige zwempartij net wat goedkoper uite voeren.

We geven jullie hieronder graag een overzicht van mogelijke Build your Own Pool concepten. Heb je echter nog een andere wens? Laat het ons dan zeker weten.

Ontdek onze concepten

Waterdichting en technieken

Ga zelf aan de slag met grondwerken en de volledige ruwbouw van jouw zwemkuip. We ondersteunen u hierbij aan de hand van een werktekening waarbij de nodige afmetingen staan alsook de locaties van inspuiters, skimmers, stofzuiger en verlichting.

Wanneer uw ruwbouw kuip klaar staat, komen wij langs om de waterdichting te plaatsen en de technische installatie te bouwen. De technische installatie houdt ondermeer in: zuiveringssysteem, warmtepomp en rolluik. Dit afhankelijk van uw gemaakte keuzes.

Heeft u de keuze gemaakt voor een zwemvijver? Dan bespreken we op voorhand of u al dan niet zelf de aanleg van de plantenfilter voorziet.

U werkt de zwempartij vervolgens zelf verder af met de gewenste boordafwerking. Nog een laatste keer de zwempartij opkuisen en u kan genieten van Your Own Pool!

Technieken

Bouwt u liefst uw zwempartij volledig zelf, maar heeft u ondersteuning nodig bij de technieken? Dit kan perfect. Wij maken de basis van het technische bord op voorhand klaar in onze werkatelier. 

Vervolgens komt een Pur’Eau technieker met het bord naar u en geeft u het nodige advies en uitleg hoe u deze verder dient aan te sluiten en op te starten. Naar het einde van de werken komt de technieker éénmalig opnieuw langs om na te kijken of alles in orde is en de zwempartij mee met u op te starten.

Vervangingen of bijbestellingen

U heeft reeds een zwempartij maar wenst een onderdeel hiervan te vervangen? U koopt het onderdeel aan bij ons en krijgt de keuze voor advies op locatie of telefonisch advies voor de installatie van uw nieuw onderdeel.

Voorbeelden: nieuwe rolluiklamellen, nieuwe warmtepomp, nieuwe zwembadverlichting, vervangen van bestaande technieken, … .

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.