Plunge Pools

Ideaal voor kleine tuinen

Een Plunge Pool is niet zo heel veel verschillend van andere Pur’Eau natuurlijke zwembaden wat betreft de zuiveringstechnieken, maar het grootste verschil zit hem in het formaat van de zwempartij. Een Plunge Pool is een stuk kleiner, en vormt zo een oplossing voor bijna iedere ruimte of tuin.

Een basis Pur’Eau Plunge Pool is reeds een compleet en exclusief product, voorzien van een strakke grasrand, zwevende trap, verlichting en hoogwaterlijn skimmer.

Kies je voor de optionele tegenstroom, dan kan je lekker sportief baantjes trekken, tegen een krachtige BINDER tegenstroom als ultieme uitdager.

Wens je je zwembad af te dekken met een bijkomend rolluik, dan voorzien we jouw Pur’Eau Plunge Pool van een hoogwaardig Polycarbonaat Solar rolluik – netjes verstopt in een loungebank waar je languit op kan genieten. Op deze manier geniet je van een ondiep terras, ideaal voor kinderen of als ontspanningsruimte.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een Plunge Pool?

De kostprijs van een plunge pools is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Compact maar toch luxueus

Onze Plunge Pools worden gefabriceerd uit hoogwaardige high end INOX of duurzaam high-tech polymeer en zijn gericht op een mooi, strak en luxe design. Met een Pur’Eau Plunge Pool zal uw tuin schitteren en omgetoverd worden in uw gedroomde outdoor living.

plunge pools

Inox weerkaatst de zonnestralen en de heldere lucht in het water, een boeiend en steeds veranderend kleur- en lichtspel.

Beschikbare afmetingen:
2,35m x 4,25m

High-tech polymeer kunststof – verkrijgbaar in diverse kleuren – is een zeer duurzaam materiaal, met een uitzonderlijke levensduur en een strakke moderne look & feel. Welk materiaal u ook verkiest, uw (stads)tuin verdient het allerbeste, doordachte design.

Beschikbare afmetingen:
2,5m x 3m
2,5m x 3,75m
3m x 5m
3m x 5,75m

Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.