Wat is de gemiddelde prijs van een hybride zwembad?

Een hybride zwembad wat kost dat nu eigenlijk? Geen onlogische vraag als je op zoek bent naar een strak vormgegeven zwembad. Een hybride zwembad prijs kan sterk variëren, maar we proberen toch een gemiddelde prijs naar voren te schuiven in deze blog. Let wel, de prijs van hybride zwembaden is afhankelijk van een heel aantal factoren.

Aantal factoren bepalen de hybride zwembad prijs

De prijs van hybride zwembaden is vaak net iets duurder dan dat van een traditionele biologische zwemvijver. Niet onlogisch, want bij een hybride zwembad zijn er extra filtersystemen die het geheel net iets duurder maken. Maar het filtersysteem is niet de enige factor die invloed heeft op de prijs van je hybride zwembad. Ook de omvang van de voorbereidende werken, waar aardig wat tijd in kan kruipen, speelt een rol bij de aanleg van hybride zwembaden. Verder zijn ook de vorm, grootte, type afwerking en toegankelijkheid naar de tuin doorslaggevende elementen in de hybride zwembad prijs.

Prijzen voor een hybride zwembad

Bij Pur’Eau Natural Pools staan we bekend om onze strakke hybride zwembaden die tot in de puntjes zijn afgewerkt. We staan ijzersterk in design en plaatsen hybride zwembaden van topkwaliteit. Weet dat de hybride zwembad prijs ergens rond de € 50.000 start, maar dat extra’s, bijkomende afwerking en bijzonderheden aangepast aan je smaak of de situatie, de prijs kunnen doen oplopen. De gemiddelde prijs van onze hybride zwembaden schommelt dan ook rond de € 65.000. Een verstandige investering waar je jarenlang en natuurlijk van geniet.

Afwerking bepaalt de hybride zwembad prijs

Zoals je wellicht weet combineren hybride zwembaden het beste van een zwemvijver en een gewoon zwembad. De verschillende afwerkingsmogelijkheden zullen vervolgens voor een groot deel het totale kostenplaatje bepalen. Denk maar aan extra sfeerverlichting rond je zwembad, een bijzondere inlooptrap, extra’s voor het vijvergedeelte, bijzondere tegels of de afwerking van het terras, een rolluik, een gemetste constructie of een duurzaam PP-C prefab bad. Stuk voor stuk factoren die het uiteindelijke totaalbedrag bepalen. Heb je een bepaald budget in gedachten, dan denken we als specialisten graag met je mee en bekijken we welke realisatie mogelijk is.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Zit je niet te wachten op de gemiddelde hybride zwembad prijs, maar wil je exact weten wat jouw droomzwembad kost? Contacteer ons en we maken met plezier een afspraak. We luisteren naar je wensen, bekijken de situatie en komen vervolgens met een vrijblijvende offerte op maat op de proppen. Zo weet je meteen wat een hybride zwembad je kost. Glashelder en zonder addertjes!