Zwembaden

Pur'Eau

Hybride zwembaden

WHEN LUXURY AND NATURE COME TOGETHER

Ben je helemaal verkocht aan het pure karakter van een zwemvijver, maar droom je stiekem van het comfort van een zwembad? Hybride zwembaden combineren het beste van twee werelden. In de zomer geniet je van de luxe van een zwembad, terwijl je in de winter het mooie uitzicht behoudt. Je kan het water verwarmen (tot zo’n 30°c) en is nog helderder dan bij een zwemvijver. Je profiteert dus van meer luxe, terwijl je zwembad helemaal natuurlijk en ecologisch blijft.

Ook een hybride zwembad heeft een filterzone met lava en beplanting, maar tijdens het zwemseizoen doet de bijkomende mechanische filtering het meeste werk. Dat geeft je iets meer ontwerpvrijheid, want je kunt de filterzone kleiner en flexibeler inrichten en desgewenst loskoppelen van de zwemzone.

In de koudere maanden schakel je over op ‘wintermodus’: dan vereist je hybride zwembad minder filtering en onderhoud. Het zicht op je mooie zwembad verandert gelukkig niet, want je hoeft hem niet af te dekken in de winterperiode. In de zomer heb je de keuze om je zwembad af te dekken en zo de warmte vast te houden, maar dankzij de ecologische bijverwarming op zonne-energie is dat niet noodzakelijk.

Troeven van een hybride zwembad

Hybride zwembad met ligzetels

Een zwembad dat past bij jouw persoonlijkheid

De kleur van je zwembad is bepalend voor zijn uitstraling. Voor de Pure Hybrid heb je een ruimere keuze in afwerkingen, waaronder lichte kleuren. Zo kun je kiezen voor:

  • een kwalitatieve ecologische liner in zwart, olijf, grijs of groen
  • een originele designliner in lichtgrijs, lichtgroen of met een natuursteenstructuur
  • een hoogwaardig PP-C prefabbad in zwart, antraciet, donkergrijs, lichtgrijs

Voor de randafwerking kijken we samen met jou naar de beste keuze in functie van het design. Enkele mogelijkheden zijn inox, aluminium, cortenstaal, hout en natuursteen. 

We bieden verschillende mogelijkheden, zoals vaste plycarbonaat solar lamellen of een vloeibare afdekking, die voorkomen dat het water verdampt en snel afkoelt.

Dat kan! Bij PUR’EAU denken we aan het totaalplaatje. We kunnen het filtersysteem subtiel wegwerken in een mooie poolhouse of bergruimte.

Je kunt zowel de plantenzone als de zwemzone van de Pure Hybrid sfeervol verlichten. Zo aperitief of zwem je ook in de late uurtjes in een feeërieke setting.

Waakzaamheid van ouderen is van het grootste belang, wij denken wel graag met u mee over extra belemmerende maatregelen, esthetisch weggewerkt in uw tuinontwerp.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.