Natuurlijke zwemvijver met bypass in Mortsel

Pure Hybrid

Mortsel

Voor dit project in Mortsel werd er gekozen voor een Pure Essential met bypass. Het voordeel hiervan is dat de mogelijkheid bestaat om in een latere fase eenvoudig bijverwarming te installeren. De zwemvijver werd rondom volledig afgewerkt met een strak inox profiel.

Langs beide uiteinden van de zwemvijver, werd er een terras voorzien. Op die manier kunnen ze om het even welk moment in de dag volop genieten. Overdag vanop het terras achteraan en in de avond vanop het terras dat aansluit aan de woning. De verlichting in de plantenfilter zorgt daarbovenop voor die extra gezelligheid tijdens de zwoele zomernachten.

Interesse in een eigen zwempartij?

Droom je er al lang van om te zwemmen in je eigen tuin en ben je klaar om je dromen ook effectief vorm te geven? Bij Pur’Eau helpen we je graag verder. Samen bekijken we welk concept het best aansluit bij je verwachtingen. Hoe we dit kunnen integreren in je tuin en uiteraard ook de kostprijs waarmee je rekening moet houden. Klaar om van start te gaan? Ons team helpt je graag verder.