Natuurlijk zwembad in Hove

Pure Biopool

Hove

Voor dit project in Hove werd een Pure Biopool natuurlijk zwembad opgebouwd met een zeer hoogwaardige PP-C (polypropyleen carbonaat) prefab kuip in het donkergrijs. Deze baden worden op maat vervaardigd in een Belgisch atelier waar wordt uitgegaan van een strak design met een naadloze afwerking als resultaat. Op de plage kan je zorgeloos genieten van de zon en er werden twee trapjes voorzien langs beide terrassen om vlot het zwembad in en uit te gaan. Als randafwerking werd er gekozen voor een mooie tijdloze natuursteen.

Op het einde van de dag of wanneer je niet thuis bent dekt het polycarbonaat solar rolluik het zwembad af. Deze duurzame lamellen zijn energiebesparend omwille van hun hoge isolatievermogen en de capaciteit om zonnewarmte vast te houden. Dit prachtige totaalplaatje staat omwille van zijn duurzame materialen garant voor jarenlang zwemplezier.

Interesse in een eigen zwempartij?

Droom je er al lang van om te zwemmen in je eigen tuin en ben je klaar om je dromen ook effectief vorm te geven? Bij Pur’Eau helpen we je graag verder. Samen bekijken we welk concept het best aansluit bij je verwachtingen. Hoe we dit kunnen integreren in je tuin en uiteraard ook de kostprijs waarmee je rekening moet houden. Klaar om van start te gaan? Ons team helpt je graag verder.