Natuurlijke zwembad in Essen

Pure Biopool

Essen

Dit natuurlijk zwembad in Essen werd opgebouwd op basis van een duurzame PP-C of Polypropyleen carbonaat prefab kuip in een lichtgrijze kleur. Deze op maat gemaakte kuipen zijn 100% Belgisch en staan bekend voor hun strakke design. Dit hoogwaardig materiaal zorgt voor een naadloze afwerking en staat garant voor jarenlang zwemplezier.

Dit Biopool concept werd ook met oog voor detail verder afgewerkt en uitgerust. Op zonnige dagen kan je zorgeloos genieten op de plage die voorzien is van een aansluitende trap om vlot in en het uit het water te gaan. De skimmers uitgerust met verlichting zorgen dan weer voor de nodige sfeer en gezelligheid van zodra de zon ondergaat. En dankzij het polycarbonaat solar rolluik kan het zwembad volledig afgesloten worden. Zo wordt de warmte van het water beter vast gehouden en vermijd je overtollig vuil in je water. Als kers op de taart werkten we dit bad af met een tijdloze natuursteen.

Interesse in een eigen zwempartij?

Droom je er al lang van om te zwemmen in je eigen tuin en ben je klaar om je dromen ook effectief vorm te geven? Bij Pur’Eau helpen we je graag verder. Samen bekijken we welk concept het best aansluit bij je verwachtingen. Hoe we dit kunnen integreren in je tuin en uiteraard ook de kostprijs waarmee je rekening moet houden. Klaar om van start te gaan? Ons team helpt je graag verder.