Pure Comfort

Mortsel

Natuurlijke zwemvijver in Mortsel

Type: Pure comfort

Voor dit project in Mortsel bouwden we een Pure Essential om naar een Pure Comfort. Deze transitie verliep vlot omdat het team van Pur’Eau destijds al wachtleidingen had voorzien. Zo kon deze klant achteraf nog eenvoudig beslissen om de zwemvijver toch te gaan verwarmen. De zwemzone van 7,5m x 2m werd rondom afgewerkt met een strak inox profiel waar het gras en terras mooi op aansluiten. Alles samen zorgt ervoor dat deze zwemvijver een sterke upgrade is voor de gezellige stadstuin.

Met onze Pure Essential zwemvijver genoten we alvast ten volle van onze stadstuin. Sinds de omvorming naar een Pure Comfort kunnen we nu nog vroeger en later in het jaar blijven genieten.

Wat typeert deze
Pure Comfort

Verwarming

Bij het bouwen van de zwemvijver werden er wachtleidingen voorzien. Zo was het achteraf mogelijk om een bijverwarming te installeren.

Plagetrap

Via de plagetrap over de volledige breedte kan je éénvoudig in en uit de zwemvijver.

Inox profiel

Om de zwemvijver een moderne look te geven werd de zwemzone rondom volledig afgewerkt met een strak inox profiel.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Bouwverlof

Van 10 juli tem 31 juli zijn wij met bouwverlof. We staan weer voor u klaar op 1 augustus. We wensen jullie fijne zomerdagen!