Zwembadbouwer in Antwerpen

Specialist in natuurlijke zwembaden in Antwerpen

Ben je op zoek naar een betrouwbare zwembadbouwer in Antwerpen en omgeving? Dan ben je bij Pur’Eau aan het goede adres. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en plaatsen van zowel natuurlijke zwembaden als hybride zwembaden. Onze passie voor water en natuur zorgt voor unieke en vooral ook duurzame zwembaden die perfect aansluiten bij jouw levensstijl en tuin.

Ontdek onze verschillende concepten

Natuurlijke zwembaden: Geniet van kristalhelder water dat steeds op een milieuvriendelijke manier wordt gefilterd, zonder chemicaliën.

Hybride zwembaden: Voor wie het beste van twee werelden wil, combineer het gevoel van een zwemvijver met de moderne technologie van een zwembad.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Interesse in een natuurlijk of hybride zwembad?

De kostprijs van een zwembad is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Onze bouwmethodieken

High-tech polymeer baden

Voor onze prefabbaden werken met zeer hoogwaardige high-tech polymeer baden van Niveko. Modern, strak en duurzaam!

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Tuinontwerp met zwembad of zwemvijver

Binnen Pur’Eau Natural Pools hechten we veel waarde aan esthetiek, kwaliteit en een totaal beleving. Een naadloze integratie van jouw zwempartij in de tuin is voor ons van groot belang.

Daarom denken we graag mee na over het tuinontwerp, en verzorgen we met plezier de volledige afwerking van uw tuin.

Tuinontwerp met biopool
Realisaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.
Brochure Pur'Eau

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past? Download ons handig overzicht.

Nood aan inspiratie?

Take a peek inside our waterworld