Pure Hybrid

Zwemvijver

Hybride Zwemvijvers

By discovering nature, you discover yourself.

De Pure Hybrid zwemvijver is naast de plantenfilter, uitgerust met extra filtratietechnieken waardoor hogere bijverwarming mogelijk is alsook meer controle geeft over de helderheid van het water. Dat maakt het de ideale zwemvijver voor wie zichzelf graag dat tikkeltje extra gunt.​

Deze natuurlijke zwemvijver bestaat zoals onze andere zwemvijver concepten uit twee delen: een zwemzone en een filterzone met lava en beplanting. De plantenzone kan omwille van de extra filtratie wel gereduceerd worden tot ongeveer 10% van de oppervlakte. ​

Deze hybride zwemvijver maakt gebruik van volledig geautomatiseerde PH regeling, hydrolyse en koper ionisatie dat in combinatie met de plantenfilter resulteert in nog helderder water. Een tweede voordeel van deze bijkomende filtertechniek is dat de zwemvijver kan bijverwarmd worden tot ongeveer 28°. ​

Dit kan zowel via een warmtepomp als via een zonne-collector. ​

Hoeveel kost een Pure Hybrid ?

De kostprijs van een Pure Hybrid is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Dan kan je wel gebruik maken van onze handige online simulator

Hoeveel kost een Pure Hybrid ?

De totale kostprijs van Pure Hybrid start vanaf € 42.500. Uiteraard is de finale prijs afhankelijk van verschillende factoren, zoals de
grootte, type afwerking, gekozen materialen, doorgang naar de tuin, … . Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is uniek. Wens je graag een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zo kunnen we jouw project bespreken en nadien een offerte op maat opmaken.

Troeven van Pure Hybrid zwemvijver

Hybride zwembad met ligzetels

Bouwmethodiek & waterdichting

PP-C prefab bad

Onze monoblocks worden vervaardigd uit polypropyleen carbonaat. Dit is een hoogwaardig, duurzaam en onverwoestbaar materiaal met een uitzonderlijke levensduur. Dit materiaal reageert niet met vloeistoffen, is bijzonder onderhoudsvriendelijk, kleurvast en UV-bestendig.

Bouwkundig met liner

Voor al onze concepten kan je kiezen voor een bouwkundig bad met folie. We werken hiervoor met thermostone blokken die nadien met beton volstort worden. Dit wordt dan afgewerkt met een vlies en liner. Deze constructie met strakke wanden geeft een zeer moderne uitstraling aan elke zwemvijver of zwembad.

Richtprijs

Je hebt je droomconcept gevonden en je bent benieuwd hoeveel je project zou kosten? Een exacte prijs kunnen we je helaas niet geven zonder een eerste kennismakingsgesprek. Maar via onderstaande link, kan je wel een handig overzicht downloaden met enkele vanafprijzen per concept. Zo heb je alvast een idee, uiteraard kan je ons ook altijd contacteren indien je een gedetailleerde offerte wenst.

Een Biopool op maat van jouw wensen

De kleur van je zwemvijver is bepalend voor zijn uitstraling. Voor de Pure Hybrid heb je een ruimere keuze in afwerkingen, waaronder lichte kleuren. Zo kun je kiezen voor:

  • een kwalitatieve ecologische liner in zwart, grijs of groen
  • een originele designliner in lichtgrijs, lichtgroen, antraciet of met een natuursteenstructuur
  • een hoogwaardig PP-C prefabbad in zwart, antraciet, donkergrijs of lichtgrijs

Voor de randafwerking kijken we samen met jou naar de beste keuze in functie van het design. Enkele mogelijkheden zijn inox, aluminium, cortenstaal, hout en natuursteen.

We bieden verschillende mogelijkheden, zoals vaste polycarbonaat solar lamellen of een vloeibare afdekking, die voorkomen dat het water verdampt en snel afkoelt.

Dat kan! Bij PUR’EAU denken we aan het totaalplaatje. We kunnen het filtersysteem subtiel wegwerken in een mooie poolhouse of bergruimte.

Je kunt zowel de plantenzone als de zwemzone van de Pure Hybrid sfeervol verlichten. Zo aperitief of zwem je ook in de late uurtjes in een feeërieke setting.

Waakzaamheid van ouderen is van het grootste belang, wij denken wel graag met u mee over extra belemmerende maatregelen, esthetisch weggewerkt in uw tuinontwerp.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

PP-C prefab bad ​

Onze PP-C prefab baden zijn voorzien van brede ribben die zorgen voor een uiterste stevigheid. Een PP-C bad geeft je dus piece-of-mind. Je kan rekenen op een garantie van 20 jaar waarbij de kuip 100% waterdicht is en UV bestendig. De baden worden in de kern gekleurd en je kan zelf kiezen uit een ruime keuze aan kleuren.

Een bad volledig op maat en vervaardigd in een Belgisch atelier!
Je hebt bovendien grote inspraak in het ontwerp met een naadloos en strak design als resultaat.

Ten slotte is de plaatsingsduur ook korter bij dit type projecten. Omwille van het hoge isolerend vermogen van polypropyleen dient enkel de ondergrond te worden voorzien van stabilisé en isolatie. Vervolgens kan de kuip er al meteen in worden geplaatst.
Je tuin wordt dus sneller terug omgetoverd van een werf naar een oase van rust.

Bouwkundig bad met liner

Het gebruik van thermostone blokken die nadien volstort worden met beton biedt heel wat voordelen.

De betonconstructie wordt nadien bekleed op 2 manieren:

EPDM FOLIE

Een EPDM folie is zwart en zorgt voor een mooie weerspiegeling van de omgeving. De donkere kleur zorgt bovendien voor een gemakkelijkere opwarming van het water.

TPO FOLIE

Een TPO folie is strak, duurzaam en gemakkelijker in onderhoud. Naast zwart is deze ook te verkrijgen in andere kleuren.

Bouwverlof

Van 10 juli tem 31 juli zijn wij met bouwverlof. We staan weer voor u klaar op 1 augustus. We wensen jullie fijne zomerdagen!