Plunge Pools

Zwembaden

Plunge Pools

IDEAAL VOOR KLEINE TUINEN

Een Plunge Pool is niet zo heel veel verschillend van andere Pur’Eau natuurlijke zwembaden wat betreft de zuiveringstechnieken, maar het grootste verschil zit hem in het formaat van de zwempartij. Een Plunge Pool is een stuk kleiner, en vormt zo een oplossing voor bijna iedere ruimte of tuin.

Een basis Pur’Eau Plunge Pool is reeds een compleet en exclusief product, voorzien van een strakke grasrand, zwevende trap, verlichting en hoogwaterlijn skimmer.

Kies je voor de optionele tegenstroom, dan kan je lekker sportief baantjes trekken, tegen een krachtige BINDER tegenstroom als ultieme uitdager.

Wens je je zwembad af te dekken met een bijkomend rolluik, dan voorzien we jouw Pur’Eau Plunge Pool van een hoogwaardig Polycarbonaat Solar rolluik – netjes verstopt in een loungebank waar je languit op kan genieten. Op deze manier geniet je van een ondiep terras, ideaal voor kinderen of als ontspanningsruimte.

Troeven van een plunge pool

plunge_pool_stabroek_4

Interesse in een plunge pool?

De kostprijs van een plunge pool is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende prijsofferte.

Compact maar toch luxueus

Onze Plunge Pools worden gefabriceerd uit hoogwaardige high end INOX of duurzaam high-tech polymeer en zijn gericht op een mooi, strak en luxe design. Met een Pur’Eau Plunge Pool zal uw tuin schitteren en omgetoverd worden in uw gedroomde outdoor living.

Plunge Pool in Inox

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past?
Download ons handig overzicht.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.