Plunge Pools

Zwembaden

Ideaal voor
kleine tuinen

Een Plunge Pool is niet zo heel veel verschillend van andere Pur’Eau natuurlijke zwembaden wat betreft de zuiveringstechnieken, maar het grootste verschil zit hem in het formaat van de zwempartij. Een Plunge Pool is een stuk kleiner, en vormt zo een oplossing voor bijna iedere ruimte of tuin.

Plunge Pools

Een compleet pakket

Een basis Pur’Eau Plunge Pool is reeds een compleet en exclusief product, voorzien van een strakke grasrand, zwevende trap, verlichting en hoogwaterlijn skimmer.

Kies je voor de optionele tegenstroom, dan kan je lekker sportief baantjes trekken, tegen een krachtige en traploos instelbare SWIMEO tegenstroom als ultieme uitdager.

Wens je je zwembad af te dekken met een bijkomend rolluik, dan voorzien we jouw Pur’Eau Plunge Pool van een hoogwaardig Polycarbonaat Solar rolluik – netjes verstopt in een loungebank waar je languit op kan genieten. Op deze manier geniet je van een ondiep terras, ideaal voor kinderen of als ontspanningsruimte.

Compact maar toch luxueus

Onze Plunge Pools worden gefabriceerd uit hoogwaardige high end INOX of duurzaam PP-C kunststof en zijn gericht op een mooi, strak en luxe design. Met een Pur’Eau Plunge Pool zal uw tuin schitteren en omgetoverd worden in uw gedroomde outdoor living.

Plunge Pool in Inox

Plunge Pool in Inox

Inox weerkaatst de zonnestralen en de heldere lucht in het water, een boeiend en steeds veranderend kleur- en lichtspel.

Afmetingen: 2,35m x 4,25m

Plunge Pool in PP-C

PP-C kunststof – verkrijgbaar in diverse kleuren – is een zeer duurzaam materiaal, met een uitzonderlijke levensduur en een strakke moderne look & feel. Welk materiaal u ook verkiest, uw (stads)tuin verdient het allerbeste, doordachte design.

Afmetingen: 2,5m x 3m, 2,5m x 3,75m, 3m x 5m of 3m x 5,75m

Compact maar toch luxueus

Onze Plunge Pools worden gefabriceerd uit hoogwaardige high end INOX of duurzaam PP-C kunststof en zijn gericht op een mooi, strak en luxe design. Inox weerkaatst de zonnestralen en de heldere lucht in het water, een boeiend en steeds veranderend kleur- en lichtspel.

PP-C kunststof – verkrijgbaar in diverse kleuren – is een zeer duurzaam materiaal, met een uitzonderlijke levensduur en een strakke moderne look & feel. Welk materiaal u ook verkiest, uw (stads)tuin verdient het allerbeste, doordachte design.

Met een Pur’Eau Plunge Pool zal uw tuin schitteren en omgetoverd worden in uw gedroomde outdoor living.

Plunge Pool in Inox
Plunge Pool

Biologische filtering

Voor de zuivering van het water maken we gebruik van onze Pure PLUNGE BIO techniek. Deze techniek zorgt voor een biologische filtering, zonder chemisch chloor of andere ongezonde chemicaliën, aangevuld met hernieuwbare en ecologische patroonfilter voorfiltratie.

Gratis: zeer kwalitatieve warmtepomp!

Klaar om je droom te realiseren? Teken je offerte ten laatste op 30/09/2022 en ontvang gratis een hoogwaardige warmtepomp! Maak daarnaast kans op een vakantie in Mallorca voor 6 personen.

Troeven van een plunge pools

plunge zwembad
Troeven-van-Pure-Biopool.jpg

Wat kost een plunge pool?

De prijs van een plunge pool kan sterk variëren, er zijn namelijk heel wat factoren die impact hebben op de finale prijs van jouw droomproject. De omvang van de voorbereidende werken speelt een rol maar ook de extra opties van je zwempartij hebben een grote impact op de uiteindelijke prijs.

Benieuwd naar wat jouw droomproject zou kosten? Ons team helpt je hier graag mee verder.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Klaar om je droom te realiseren? Teken je offerte ten laatste op 30/09/2022 en ontvang een gratis warmtepomp twv. € 7.250. Interesse? Maak daarnaast kans op een vakantie in Mallorca voor 6 personen.