Pure Comfort

Pur'Eau

Natuurlijke zwemvijver met bijverwarming

EXPERIENCE COMFORT IN A NATURAL WAY

De Pure Comfort biedt je naast de voordelen van een natuurlijke zwemvijver het genot van bijverwarming en (nog) helderder water. Dat maakt de Pure Comfort de ideale zwemvijver voor wie zichzelf graag dat tikkeltje extra gunt.

Deze natuurlijke zwemvijver bestaat uit twee delen: een zwemzone en een filterzone met lava en beplanting. Daarnaast voorzien we een extra filtering, die het toelaat om zonder algenvorming je zwemvijver bij te verwarmen tot zo’n 26°C. En dat allemaal op een energiezuinige manier, namelijk via zonne-energie.

Troeven van Pure Comfort

Design zwemvijver met terras

Een zwemvijver die past bij jouw persoonlijkheid

De kleur van je zwemvijver is bepalend voor zijn uitstraling. Voor de Pure Comfort heb je de keuze uit:

  • een kwalitatieve ecologische liner in zwart, olijf, grijs of groen
  • een hoogwaardig PP-C prefabbad in zwart, antraciet of donkergrijs

Voor de randafwerking kijken we samen met jou naar de beste keuze in functie van het design. Enkele mogelijkheden zijn inox, aluminium, cortenstaal, hout en natuursteen.

Dankzij de natuurlijke filtering en de UV-C-filter geniet je sowieso al van helder water, maar met een extra fosfaatfilter is je zwemvijver nog beter bestand tegen mogelijke algenvorming.

Als je niet zo van vissen houdt, kunnen we een specifieke filter toevoegen die de zuiverende functie van de vissen overneemt. Zo kan het ecosysteem normaal blijven functioneren.

Door middel van subtiele verlichting in de plantenzone geniet je ook ’s avonds van je sfeervolle zwemvijver.

Waakzaamheid van ouderen is van het grootste belang, wij denken wel graag met u mee over extra belemmerende maatregelen, esthetisch weggewerkt in uw tuinontwerp.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Scroll to Top