Pure Essential

LINT

Natuurlijke zwemvijver in Lint

Voor dit nieuw project in Lint bouwden we een Pure Essential. De zwemvijver werd achteraan voorzien van een smalle boord zodat de geïntegreerde plantenfilter mooi overloopt in het groen van de tuin. Op die manier konden we een brede boordsteen vermijden. De zwemvijver werd volledig gemetst en voorzien van een EPDM liner. Daarnaast hebben we ook een bypass voorzien, zo kan onze klant in de toekomst extra filtratie of verwarming voorzien indien hij dit wenst.

Wat typeert deze
Pure Essential

EPDM folie

De zwemvijver is voorzien van een EPDM folie, waarbij de donkere kleur zorgt voor een mooie weerkaatsing van de omgeving op het wateroppervlak.

Natuursteen

Zowel de inloop trap als de boordsteen van de zwemvijver werden afgewerkt met een natuursteen van hoge kwaliteit.

Bypass

Dankzij de bypass kan er achteraf extra filtratie of verwarming geïnstalleerd worden zonder volledig opnieuw te moeten beginnen.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.

Bouwverlof

Van 10 juli tem 31 juli zijn wij met bouwverlof. We staan weer voor u klaar op 1 augustus. We wensen jullie fijne zomerdagen!