Pure Comfort

ZOERSEL

Natuurlijke zwemvijver in Zoersel

Type: Pure Comfort

Voor dit nieuw project in Zoersel bouwden we een Pure Comfort die prachtig geïntegreerd werd in de grote tuin. Dankzij het aansluitend terras in hout, kan er hier op ieder moment van de dag maximaal genoten worden van de zwemvijver. Het strakke bad, gemetst en afgewerkt met een EPDM folie is voorzien van een trap afgewerkt in natuursteen. De landelijke boordsteen waarmee de zwemvijver is afgewerkt, komen volledig tot hun recht in de avond wanneer het heldere water oplicht dankzij de ingebouwde led-verlichting, dit zowel in de zwemzone als in de plantenfilter.

Als het goeie weer thuis geeft, is het puur genieten aan onze vijver die in juli 2020 werd aangelegd. De samenwerking met de medewerkers van Pur'Eau verliep erg vlot. Voor aanvang werd er goed geluisterd. Op die manier slaagden ze erin om onze verwachtingen te overtreffen. Het project werd zorgzaam aangepakt, de timing werd goed gerespecteerd. De nazorg en het onderhoud verloopt prima.

Wat typeert deze
Pure Comfort

EPDM folie

De zwemvijver is voorzien van een EPDM folie, waarbij de donkere kleur zorgt voor een mooie weerkaatsing van de omgeving op het wateroppervlak.

Natuursteen

Zowel de inloop trap als de boordsteen van de zwemvijver werden afgewerkt met een natuursteen van hoge kwaliteit.

Verlichting

Dankzij de ingebouwde led-verlichting, dit zowel in de zwemzone als in de plantenfilter, geniet je op ieder moment van de dag van je zwemvijver.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.