Pure Essential

MORTSEL

Natuurlijke zwemvijver met bypass in Mortsel

Voor dit project in Mortsel werd er gekozen voor een Pure Essential met bypass. Het voordeel hiervan is dat de mogelijkheid bestaat om in een latere fase eenvoudig bijverwarming te installeren. De zwemvijver werd rondom volledig afgewerkt met een strak inox profiel.

Langs beide uiteinden van de zwemvijver, werd er een terras voorzien. Op die manier kunnen ze om het even welk moment in de dag volop genieten. Overdag vanop het terras achteraan en in de avond vanop het terras dat aansluit aan de woning. De verlichting in de plantenfilter zorgt daarbovenop voor die extra gezelligheid tijdens de zwoele zomernachten.

Wat typeert deze
Pure Essential

Inox profiel

Door gebruik te maken van een inox afwerking rondom de zwemvijver werd er een strak design bekomen dat toch mooi aansluit bij de rest van de tuin.

Bypass

Het bad is voorzien van een bypass zodat deze klanten indien gewenst achteraf nog eenvoudig een bijverwarming kunnen laten installeren.

Verlichting

De volledige plantenfilter werd voorzien van sfeerverlichting. Op die manier kan er ook op de latere uren maximaal genoten worden van de zwemvijver.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.