Zwemvijvers

Pur'Eau

Natuurlijke zwemvijvers

Een zwemvijver in je tuin is de ideale manier om te genieten van een verfrissing in de zomer en een mooi uitzicht in de winter. Twijfel je tussen een zwemvijver en een hybride of bio zwembad? Kort opgesomd enkele voordelen van de zwemvijver: budgettair vriendelijk, weinig of geen plaats innemende installaties en een laag energieverbruik. Dit alles vind je terug bij de Pure Essential. Lijkt dit helemaal je ding, maar wil je graag je zwemvijver bijverwarmen? Bekijk dan zeker de Pure Comfort.

Wens je de luxe van een zwembad met een natuurlijke filtratie doormiddel van een plantenfilter? Ontdek dan onze Pure Hybrid zwemvijver.

Pure Essential

De Pure Essential gaat zo mooi op in je tuin, dat het zicht naar buiten je meteen tot rust brengt. Een kleine ingreep waar je veel voor in de plaats krijgt.

De zwemvijver is opgebouwd uit twee zones: een zwemzone en een filterzone met lava en beplanting. Je zwemt dus niet tussen de planten en in de zwemzone kom je hooguit enkele vissen tegen. De zuivering van deze zwemvijver gebeurt via een plantenfilter en is honderd procent natuurlijk. Er komen geen chloor, zout of chemicaliën aan te pas. Dat is goed voor je gezondheid én voor de natuur.

Pure Comfort

De Pure Comfort biedt je naast de voordelen van een natuurlijke zwemvijver het genot van bijverwarming en (nog) helderder water. Dat maakt de Pure Comfort de ideale zwemvijver voor wie zichzelf graag dat tikkeltje extra gunt.

Deze natuurlijke zwemvijver bestaat uit twee delen: een zwemzone en een filterzone met lava en beplanting. Daarnaast voorzien we een extra filtering, die het toelaat om zonder algenvorming je zwemvijver bij te verwarmen tot zo’n 26°C. En dat allemaal op een energiezuinige manier, namelijk via zonne-energie.

Troeven natuurlijke zwemvijvers

tuin met terras en zwemvijver

Interesse in een natuurlijke zwemvijver?

De kostprijs van een natuurlijke zwemvijver is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, type afwerking, gekozen materiaal, doorgang naar de tuin, … Het is daarom niet mogelijk om een standaardprijs op te geven, elk project is namelijk uniek. Wens je een prijsinschatting te ontvangen? Dan kan je wel gebruik maken van onze handige online simulator.

Bouwmethodiek

Bouwkundige baden

Bij bouwkundige baden kiezen we voor topkwaliteit, en dit begint reeds bij de ruwbouw van uw zwembadkuip. We werken met isolerende en gladde bekistingsblokken, met staal gewapend en gevuld met beton.

Ontdek onze oplossingen in één overzicht

Nog niet zeker welke oplossing bij jou past?
Download ons handig overzicht.

Benieuwd naar de ervaringen van een natuurlijke zwemvijver?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.