Zwemvijvers

Pur'Eau

Natuurlijke zwemvijvers

Een zwemvijver in je tuin is de ideale manier om te genieten van een verfrissing in de zomer en een mooi uitzicht in de winter. Twijfel je tussen een zwemvijver en een hybride of bio zwembad? Kort opgesomd enkele voordelen van de zwemvijver: budgettair vriendelijk, weinig of geen plaats innemende installaties, minimaal onderhoud en een laag energieverbruik. Dit alles vind je terug bij de Pure Essential. Lijkt dit helemaal je ding, maar wil je graag je zwemvijver bijverwarmen? Bekijk dan zeker de Pure Comfort.

BIO & HYBRIDE ZWEMBADEN

Op zoek naar de volledige luxe die een zwembad biedt, maar hou je het graag chloorvrij? Duik snel in ons aanbod natuurlijke zwembaden.

Benieuwd naar de ervaring van een zwemijver?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Klaar om je droom te realiseren?

Ontvang advies over het concept dat bij jou past en hoe we dit kunnen integreren in je tuin. Benieuwd naar jouw project? Vul je gegevens in en we contacteren je vrijblijvend.