Zwemvijvers

Pur'Eau

Natuurlijke zwemvijvers

Een zwemvijver in je tuin is de ideale manier om te genieten van een verfrissing in de zomer en een mooi uitzicht in de winter. Twijfel je tussen een zwemvijver en een hybride of bio zwembad? Kort opgesomd enkele voordelen van de zwemvijver: budgettair vriendelijk, weinig of geen plaats innemende installaties, minimaal onderhoud en een laag energieverbruik. Dit alles vind je terug bij de Pure Essential. Lijkt dit helemaal je ding, maar wil je graag je zwemvijver bijverwarmen? Bekijk dan zeker de Pure Comfort.

BIO & HYBRIDE ZWEMBADEN

Op zoek naar de volledige luxe die een zwembad biedt, maar hou je het graag chloorvrij? Duik snel in ons aanbod natuurlijke zwembaden.

Ontvang een gratis robot

Voor elk nieuw project dat opgestart wordt voor 01/07/2022 krijg je een robot cadeau om je waterpartij proper te houden. Zo kan je genieten zonder zorgen!

Benieuwd naar de ervaring van een zwemijver?

Heel wat tevreden klanten gingen jou al voor, ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen zwempartij bij jou in de tuin.

Wat zeggen onze klanten?

Zwemmen in natuurlijk water, in eigen tuin, en lange zomeravonden genieten met vrienden is voor ons de ultieme staycation!

Sinds we onze zwemvijver hebben, komen we echt tot rust na een drukke werkdag. Zelfs in de winter kunnen we genieten van het uitzicht en het leven in de tuin.

Scroll to Top

Geniet van onze tijdelijke actie: voor elk nieuw project dat opgestart wordt voor 01/07/2022 krijg je een robot cadeau om je waterpartij proper te houden.